Woensdag 26 maart staat de Duitse dance-act Booka Shade in de Melkweg. Het duo bracht begin november hun vijfde album “Eve” uit. Voorverkoop start zaterdag 14 december.

Booka Shade is al tien jaar een van de meest populaire club en festival acts ter wereld en staat bekend om hun melodieuze house / techno sound. Het duo richtte ooit samen met M.A.N.D.Y. en DJ T het beroemde Get Physical label op, waar het maar liefst vier albums en diverse dj mixes uitbracht. Het vijfde album “Eve” kwam begin november uit op het eigen Blaufield Music label. Op het album staan samenwerkingen met Fritz Kalkbrenner, Fritz Helder van Azari & III en Andy Cato van Groove Armada. Vorig jaar stond de act op 5 Days Off festival met een overweldigend optreden in Paradiso.

BOOKA SHADE
Woensdag 26 maart, Melkweg Amsterdam (Oude Zaal)
Aanvang: 19:30 uur
Tickets à 16 euro + lidm. verkrijgbaar via www.melkweg.nl, www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.