Op 31 december 2013 zal in het hart van Amsterdam op het bekendste plein van Nederland, het Leidseplein, in een van de meest bijzondere locaties een nooit eerder vertoont evenement plaatsvinden. illuminati AMS, Patta en Mo manager hebben de handen in een geslagen om het beste wat onze hoofdstad te bieden heeft aan muziek, creativiteit, en vooral sfeer bij elkaar te brengen in een “happening” van epische proporties.

“De Happening” zal plaatsvinden in de Rabozaal van de Stadsschouwburg met een ongekende line-up waar verschillende muziekstromingen samen worden gebracht door deze muzikale grootheden.

Ondanks dat de Rabozaal al vier jaar bestaat kennen slechts enkele van ons deze fantastisch deels glazen doos, met prachtig uitzicht over de Amsterdamse grachtengordel! De Rabozaal staat bovenop het gemeenschappelijk gebouw van de Melkweg en de Stadsschouwburg Amsterdam. De ingang van de Rabozaal ligt pal naast de brug van de Melkweg. Vanaf de garderobe op de begane grond moet je meerdere brede trappen omhoog om bij de Rabozaal te komen. Vandaaruit kan je verder omhoog naar de Nieuwe Foyer die speciaal voor De Happening wordt omgetoverd tot de tweede zaal. Hier ervaar je pas hoe hoog de Rabozaal eigenlijk is en met het fantastische uitzicht over de stad is dit de ideale plek om het twaalf uur moment mee te maken en onder het genot van een glaasje champagne te kijken naar het vuurwerk dat boven de stad losbarst.

Al met al de ultieme locatie om Oud en Nieuw te vieren.

Line-up:

Tom Trago
Illuminati AMS
Patta Soundsystem
Vic Crezee
Lyrical Tie
Mairo Nawaz
Jaziah
Fs Green
Job Jobse
Sir Oj
Dennis Branko
Rock of Ages
Cherr du Perr & Darling 10
Jean Paul Paula
Yung Luc
Mc Lentini

De online kaartverkoop is gestart op www.illuminatiams.com. Kaarten kunnen ook gekocht worden bij Patta Zeedijk 67 Amsterdam en bij alle Primera winkels.

– Early Bird ticket €35 ex fee (Sold Out)
– Regulair ticket €40 ex fee
– Late Bird Ticket €45 ex fee

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Wanneer: 31 december 2013
Waar: Rabozaal (Stadsschouwburg) Lijnbaansgracht 234A Amsterdam (NL)
Hoe laat: van 22.00 tot 05.00 uur
Tickets www.illuminatiams.com alle Primera winkels in Nederland en natuurlijk bij Patta op de Zeedijk 67 te Amsterdam.