In 1989 richtte Saskia Slegers aka Miss Djax het label Djax Records op. Een mijlpaal dat in 2014 gevierd wordt met een “Djax it Up 25th Anniversary Tour”. De kick off van deze internationale tour vindt plaats in de Amsterdamse Westerunie waar de krachten wederom worden gebundeld met Rockit. Voor deze extra lange editie heeft Miss Djax een mooie line up samengesteld die later wordt bekend gemaakt!

Het is even rustig geweest maar met het 25 jubileum jaar in zicht is het weer tijd om die stilte met geweld te doorbreken en de Djax it Up motor op te starten en door te schakelen naar maximum overdrive. De kick-off van de “Djax it Up 25th Anniversary tour” begint dus lekker dichtbij huis. Miss Djax heeft haar XL party al een keer eerder in de Westerunie gehouden en dit was een knallend succes. Daarom doet zij dit op 22 februari 2014 nog een keer over en ook voor deze editie nodigt zij, samen met Rockit, uiteraard alleen de beste DJ´s uit om Amsterdam nogmaals de unieke Djax it Up ervaring te laten proeven.

De kaartjes voor deze XL editie gaan op 15 december in de voorverkoop. De vorige editie was compleet uitverkocht dus haal je kaartjes op tijd en voorkom de “1 eruit, 1 erin” wachtrij. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

De line-up wordt op 22 december bekend gemaakt.

Djax it Up 25th Anniversary Tour
Zaterdag 22 februari 2014
Westerunie, Klönneplein 4-6, Amsterdam
Open: 23:00 – 07:00 uur

Voor meer info check:
www.djaxitup.com
www.rockit.nl

De eerste tourdates van de Djax it Up 25th Anniversary Tour:

22.02.2014: Westerunie, Amsterdam, Holland
12.04.2014: Rodenburg, Beesd, Holland
31.05.2014: Florida135, Fragar, Spain

More dates to be announced…