Op donderdag 19 december start de Amsterdamse techno organisatie Junction met een nieuw donderdagnacht concept ‘Meet me at Junction’. Het nachtleven in Amsterdam bruist en daar horen de donderdagnachten ook bij. Elke donderdagnacht is er veel aan de gang in de stad. Een terugkerend techno concept ontbreekt hier echter nog aan.

Junction is de organisatie die bekend staat om de techno feesten in Amsterdam. Al twee jaar opereren zij op verschillende locaties in de hoofdstad. Begonnen als maandelijks techno concept in Sugarfactory aan het leidseplein en doorgegroeid naar locaties als de H7 warehouse en de Westerunie. Eind november werd het twee jarig bestaan nog gevierd in een uitverkochte Doka (de tijdelijke locatie in het oude volkskrantgebouw).

Nu keert Junction terug naar het nest. Om de zes weken zal er een terugkerend concept op de donderdag worden neergezet. De donderdagnachten zijn bedoeld om kennis te maken met de vernieuwde sound van Junction. Nog steeds techno maar warmer, ritmischer en gezelliger dan de donkere loodsfeesten uit het verleden. De donderdagen zijn uitermate geschikt voor een gezellige avond uit en Meet me at Junction voorziet techno liefhebbers in deze behoefte.

Bij deze eerste donderdag editie is Paul Cairo aanwezig. Hij neemt zijn zwarte goud mee om iedereen blij te maken. Vorig jaar draaide hij nog straight forward techno maar in een jaar tijd kan veel gebeuren. Tegenwoordig brengt hij een geraffineerde techno selectie ten gehore. Ritmisch en warm, ideaal voor feest op de donderdagnacht.

Naast Paul Cairo staat Drum Tone paraat om de nacht af te sluiten. Als resident van het eerste uur weet hij wat het publiek wil en gaat hij deze nacht piekfijn ten einde brengen. Laat dat maar aan hem over. Het verse duo Forward Motion opent om middernacht met een twee uur durende set. Deze heren weten waar ze mee bezig zijn. Ook dit zijn vinyl ridders en misschien wel daardoor kiezen zij hun platen zo goed uit dat ze altijd de perfecte lijn uitstippelen.

Wie van techno, warmte en gezelligheid houdt is donderdag 19 december in Sugarfactory te vinden!

Meet me at Junction
Wanneer: donderdag 19 december 2013
Tijden: 00:00 – 05:00 uur
Prijs: 6 Euro vvk of aan de deur
Locatie: Sugarfactory (lijnbaansgracht 238)
Line-up: Paul Cairo, Drum Tone, Forward Motion
Facebookevent: www.facebook.com/events/713093752049285/