De organisatie van TIKTAK komt vandaag met het nieuws naar buiten dat het Eindejaarsevent in de Heineken Music Hall is uitverkocht. Uitgerekend op vrijdag de 13de ging het laatste reguliere kaartje over de digitale toonbank. Als Nederlands koploper op het gebied van eclectische dancemuziek is de organisatie wederom blij met het vertrouwen dat ze krijgt van de bezoeker. Uiteraard zal er een spectaculair vervolg worden gegeven aan de show van afgelopen jaar en wordt er toegewerkt naar het 00:00 uur moment, waar op gepaste wijze geproost en getoost wordt op een mooi 2014!

Laatst info:

Tijd
Kom op tijd en voorkom koukleumen! De deuren gaan al om 21:30 open. Deodorant, parfum en andere soortgelijke producten mogen overigens wegens de veiligheid niet mee naar binnen worden genomen.

OV
De NS meldt dat er op 31 december vanaf ongeveer 20:00 uur geen treinen meer rijden, met uitzondering van enkele internationale treinen. De nachttreinen rijden weer vanaf circa 01:00 uur.

Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig

Fijne feestdagen en tot dinsdag 31 december!