SLAM!FM sluit het jaar af met een non-stop mix van ruim vier dagen lang. De grootste DJ’s uit alle populaire genres leveren een bijdrage om zo het ultieme jaaroverzicht te krijgen. Meer dan 100 bekende en talentvolle DJ’s werken mee aan dit unieke concept. Onder anderen Hardwell, Martin Garrix, Laidback Luke, Chuckie, Headhunterz, Sander van Doorn, Prok & Fitch, Fedde Le Grand, Markus Schulz, Mark Knight, Firebeatz, Frontliner, Benny Benassi, Gregor Salto, La Fuente, Franky Rizardo, Billy The Kit en Bart Skils zijn te horen tijdens de SLAM!FM Marathonmix 2013.

SLAM!FM MARATHONMIX
Tijdens de laatste vier dagen van het jaar hoor je de grootste hits van het afgelopen jaar, aan elkaar gemixt door meer dan 100 van de beste DJ’s. SLAM!FM draait non-stop deze unieke sets vanaf vrijdagavond 27 december 18.00 uur. SLAM!FM trakteert de luisteraar in precies 102 uur op alle populaire dancestijlen. Van house tot hardstyle en van dubstep tot techno. De marathonmix sluit op oudejaarsavond traditioneel af met de jaarmix der jaarmixen van Ben Liebrand.

De marathonmix begint vrijdag 27 december 18.00 uur en duurt tot en met dinsdag 31 december 00.00 uur op SLAM!FM.

Meer informatie: www.slamfm.nl.