De lente is nog lang niet in zicht maar toch is er reden genoeg om nu al een vreugdedansje te maken. Het gloednieuwe dance-festival Crazy Town dat in januari van dit jaar zijn eerste (en meteen zeer succesvolle) editie beleefde krijgt een vervolg. Op zaterdag 15 februari 2014 wordt Manege De Molenheide te Schijndel omgetoverd tot een waar dance-paradijs. Shermanology, Mightyfools, The Darkraver, Yellow Claw, FeestDJRuud en Willie Wartaal zijn de eerste bevestigde acts. Meer namen worden spoedig aangekondigd. Aanstaande zaterdag start de voorverkoop; tickets kosten € 15,-.

Feestbeesten en liefhebbers van dancehall, dirty house, harddance en hardhouse die begin 2013 het gloednieuwe dance-paradijs bezochten kwamen oren en ogen tekort. Ze vergaapten zich aan de spetterende arena, de fascinerende decors en de smaakvolle DJ booth waar top DJ’s voor een bijzondere en vooral geslaagde avond zorgden. Na een lawine aan lovende reacties en talloze verzoeken om een vervolg van zowel bezoekers als de DJ’s zelf, besloot de organisatie om een nieuwe editie van Crazy Town te houden. Op zaterdag 15 februari 2014 zal de Molenheide van 15.00 tot 00.00 uur bol staan van spannende sensaties. Middels verrassende acts en stijlvolle decoratie gecombineerd met de meest talentvolle dance-acts zal deze tweede editie van Crazy Town een totaal gekkenhuis worden – in de leukste zin van het woord!

Line-up
De programmering van Crazy Town kenmerkt zich als een melting pot van enkele van de heetste dance-acts van dit moment. Een eclectische samenkomst van old school artiesten en jonge honden met als gezamenlijk doel de Crazy Town-bezoekers gek te maken met hun extravagante shows. Zoals woordvlechter Willie Wartaal die de bezoekers meeneemt in zijn wondere wereld van dampende beats en übercoole raps. FeestDJRuud, uitvinder van het confettikanon en bekend van zijn tot festivalgeuzenlied gebombardeerde track Weekend ft. Dirtcaps, brengt de vroege avond ongetwijfeld op stoom als een tientonnertrein. Zijn regelmatige partners in crime Yellow Claw, die onlangs een succesvolle US-tour afrondden, nemen de feestfakkel vervolgens over met hun rauwe combi van urban beats, early rave en schallende lyrics.

Komt ‘ie!: ook oldschool legende The Darkraver komt naar Crazy Town! De man die met een eeuwige glimlach de meest smerige beats en ondeugendste teksten over zijn publiek uitstort, brengt het tempo een stukje omhoog als de avond zijn latere uurtjes bereikt.

Rauw en aanstekelijk; dj-duo Mightyfools gaat vervolgens voor crowdsurfende maniakken en trillende billen. Deze mannen brengen op Crazy Town hun signature style; disco en electrohouse met een dosis rock & roll voor de échte kick! De avond wordt geheel stijlvol afgesloten met Shermanology: het heetste trio in de internationale dance van dit moment. Met een ‘killer live show’ die gevoed wordt door hun jarenlange liefde voor soulful Music, is dit dé gedroomde afsluiter voor Crazy Town 2014.

Openingstijden en tickets
Crazy Town opent zijn deuren vroeg, namelijk al om 15.00 uur ’s middags! Het festijn duurt tot middernacht. Tickets kosten € 15,- in de voorverkoop en zijn online te koop en in alle Primera winkels in Nederland en België via www.crazytown.nl.