Nederland domineert al jaren de dance scene en heeft internationaal al veel grote DJ’s afgeleverd. Anno 2014 bereikt de droom om een grote DJ te worden dan ook steeds meer Nederlandse jongeren. Dancetour biedt ook dit jaar deze jongeren een unieke kans om hun droom waar te maken. Door deelname aan de Pepsi DJ Clash maken de talenten kans om te draaien voor 10.000 man, een masterclass te volgen met top DJ’s en een dag de studio in te duiken voor een producer clinic.

Pepsi DJ Clash
Onder een nieuwe naam biedt de Pepsi DJ Clash opnieuw een competitie voor jong DJ­talent die in alle Dancetour­steden in Nederland plaatsvindt. Op de Facebook­pagina van Dancetour kunnen DJ’s zich via de Pepsi DJ Clash app aanmelden. De inschrijvingen en eerste ronde vinden online plaats en de regionale finales vinden plaats in verschillende poppodia cafés in de 12 Dancetour­steden. De grote finale, met alle 12 regionale winnaars, vindt plaats tijdens het Amsterdam Dance Event.

Competitie 2014
Het meedoen aan de competitie is niet alleen een mooie, maar ook zeker educatieve ervaring. Ook in 2014 krijgen de talenten namelijk de kans om leerzame masterclasses en clinics te volgen, waaronder een masterclass tijdens ADE. Ook een te gek prijzenpakket ontbreekt in 2014 niet. De winnaar mag namelijk draaien op Dancetour, een Dancetour Anthem uitbrengen, de studio in met Lucien Foort en ontvangt Abelton Live, kaarten voor ADE Next 2014 en een jaar lang gratis Pepsi. Maar dit is nog niet alles, de komende tijd zal het prijzenpakket nog verder worden uitgebreid.