De legendarische technonacht van Dave Clarke tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) in de Melkweg viert dit jaar zijn tiende verjaardag! Speciaal voor deze gelegenheid wordt er op vrijdag 17 oktober flink uitgepakt met legends uit de begindagen van de techno, de helden van nu en die van de toekomst. Naast Dave Clarke zelf is er een extra lange line-up met Green Velvet, Gary Beck, Stacey Pullen, Daniel Miller, Clouds, Pfirter, Estroe, Jeff Rushin & Nicole Rosie en Mr Jones.

Dit jaar staan er naast Clarke zelf maar liefst drie legends op het programma! Green Velvet en Stacey Pullen waren beiden early adapters binnen de Amerikaanse elektronische muziek en hun invloeden zijn dagelijks terug te horen in het geluid van de hedendaagse techno- en houseproducers. Daniel Miller is labelbaas van Mute Records, een van de bepalende labels binnen het Britse new wave, industrial en techno geluid met talloze releases van onder andere Depeche Mode, Apparat, Luke Slater en Goldfrapp.

Vandaag de dag is Gary Beck is een van de grote technonamen met optredens op onder andere Awakenings en grote festivals wereldwijd. In Zuid-Amerika timmert Pfirter al ruim tien jaar aan de weg en inmiddels is wordt hij wereldwijd erkent als een van de nieuwe grote technoartiesten met releases op onder andere Chris Liebing’s CLR label.

Het frisse, nieuwe technogeluid wordt vertegenwoordigd door Clouds, bekend van Tiga’s Turbo Recordings. Clouds is momenteel bepalend binnen het stevigere technogeluid en geeft mede de richting aan voor de toekomst. Ook van eigen bodem staat er weer veel moois op het programma met dj-sets van Dave Clarke Presents resident Estroe, Jeff Rushin & Nicole Rosie en Clarke’s productiepartner Mr Jones.

Sinds jaar en dag host Dave Clarke tijdens ADE in de Melkweg een steevast uitverkochte clubnacht met messcherpe alternatieve dance-programmeringen. De volgepakte en met een fantastische sfeer doordrenkte Melkweg op de vrijdag tijdens de ADE is een waar begrip geworden. Techno-minnend Nederland en de aanwezige internationale professionals en clubbers reserveren deze niet-te-missen nacht dan ook stevig op de uitgaanskalender.

DAVE CLARKE PRESENTS @ ADE
Vrijdag 17 oktober 2014
Tijd: 22:00 – 6:30 uur

Line-up:
Dave Clarke
Green Velvet
Gary Beck
Stacey Pullen
Daniel Miller
Clouds
Pfirter
Estroe
Jeff Rushin & Nicole Rosie
Mr Jones

Tickets: http://www.ticketmaster.nl/event/129805?brand=nl_melkweg