De legendarische technonacht van Dave Clarke tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) in de Melkweg viert dit jaar zijn tiende verjaardag! Eerder werd al aangekondigd dat onder andere Green Velvet, Gary Beck, Stacey Pullen, Daniel Miller, Clouds en Pfirter tijdens deze speciale nacht op het programma staan. Vandaag is bekend geworden dat de ervaren Brit Ben Sims de line-up voor vrijdag 17 oktober compleet maakt. Het artwork voor het event wordt zoals ieder jaar weer ontworpen door grafisch ontwerpbureau Maslow, dat verder onder andere verantwoordelijk is voor de huisstijl van ADE.

Met meer dan 20 jaar ervaring is Ben Sims een van de populairste en meest gerespecteerde techno dj’s ter wereld. Met zijn strakke, energieke mixes en stevige, funky, groovende techno draait hij wereldwijd op alle grote festivals en events, waaronder al bijna 30 keer op het Nederlandse Awakenings. Daarnaast zijn zijn releases terug te vinden in de tas van alle groten der aarde en is hij betrokken bij een flink aantal toonaangevende technolabels.

Sinds jaar en dag host Dave Clarke tijdens ADE in de Melkweg een steevast uitverkochte clubnacht met messcherpe alternatieve dance-programmeringen. De volgepakte en met een fantastische sfeer doordrenkte Melkweg op de vrijdag tijdens de ADE is een waar begrip geworden. Techno-minnend Nederland en de aanwezige internationale professionals en clubbers reserveren deze niet-te-missen nacht dan ook stevig op de uitgaanskalender.

DAVE CLARKE PRESENTS @ ADE
Vrijdag 17 oktober 2014
Tijd: 22:00 – 6:30 uur

Line-up:

Dave Clarke
Green Velvet
Ben Sims
Gary Beck
Stacey Pullen
Daniel Miller
Clouds
Pfirter
Estroe
Jeff Rushin & Nicole Rosie
Mr Jones

Tickets: http://www.ticketmaster.nl/event/129805?brand=nl_melkweg