Het wordt inmiddels traditie, maar ook dit jaar opent labelbaas Nicky Romero en zijn Protocol Recordings het Amsterdam Dance Event met een waar spektakel. Na eerdere succesvolle edities dit jaar in Miami, New York en Las Vegas presenteert Nicky Romero woensdag 15 oktober Protocol Amsterdam Reboot met een zeer uitgebreide line-up en vele special guests. Tijdens voorgaande edities konden bezoekers genieten van indrukwekkende gasten als Fedde Le Grand, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Nervo en R3hab. Ook dit jaar zal Nicky een heel scala aan bijzondere artiesten en vrienden uitnodigen in beide zalen van de Melkweg.

Voor Nicky Romero, volgens DJ Mag een muzikaal wunderkind, is deze avond op ADE een bekroning op wederom een fantastisch jaar. Nadat hij de afgelopen twee jaar als een komeet omhoog schoot mede dankzij hits als I Could Be The One” met Avicii, heeft hij zich nu definitief gevestigd aan de top van de internationale dance scene met miljoenen fans over de hele wereld. Daarnaast is zijn eigen Protocol radioshow wekelijks te beluisteren via meer dan 60 FM radiostations met meer dan 40 miljoen luisteraars in 45 landen.

Ook voor zijn label Protocol Recordings wordt de showcase op de openingsavond van ADE een bijzonder ijkpunt in een succesvol jaar. Hun releases komen steevast in de top 10 en gezien de samenwerking met artiesten als Tritonal, John Dahlback, Vicetone, Merk & Kremont, Calvin Harris, R3hab, Nervo, Krewella en Bassjackers is het duidelijk dat hun impact groot is in de dancescene. Een bijzonder feit voor een jong en independent label. En er staat nog veel meer op stapel dit jaar. De labelavond staat dus garant voor veel nieuw materiaal en exclusieve collabs. Wees er snel bij, want de vorige edities waren ruim van tevoren uitverkocht!

Bekijk hier een impressie van vorig jaar:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=u-L1bli3bQY[/youtube]

NICKY ROMERO PRESENTS PROTOCOL AMSTERDAM REBOOT
Woensdag 15 oktober 2014
Line-up to be announced!
Tijd: 22:00 – 5:00 uur
Tickets: http://www.ticketmaster.nl/event/132233?brand=nl_melkweg