Op Vrijdag 17 oktober presenteren Kypski en Krampfhaft beiden hun nieuwe live show tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). De voorverkoop is gestart.

16 oktober verschijnt Wreck Fader, het langverwachte debuutalbum van Kypski, onder andere bekend van zijn langdurige samenwerking met producer C-Mon. “Met Wreck Fader heb ik eigenlijk een plaat willen maken die mijzelf het best vertegenwoordigt als eatmaker, producer en scratcher.”, aldus de Utrechtenaar. Het is geen plaat geworden met alleen maar beats, maar met songs waarvan veel coupletten gescratcht zijn in plaats van bijvoorbeeld gezongen of gerapt. Het album wordt opgeluisterd met bijdragen van gasten als Daedelus (Ninja Tunes) , D- Styles (Low End Theory) , K La Boss (EPMD/ Lil Wayne) en als je goed luistert hoor je op een track ook de vocalen van Caro Emerald langskomen. Het album wordt voorzien van een app waarbij je middels een game mee kunt scratchen.

Krampfhaft werd de laatste jaren bekend met zijn bijzonder fijne producties die hij releaste op Rwina Records en Saturate Records. Zijn tracks eindigden keer op keer in de dj-tas van The Gaslamp Killer, DJ Shadow en vele anderen. In juni 2013 verscheen Krampfhafts eerste volledige album welke naast de dancevloer tracks die we eerder van hem kenden ook diepere electronica tracks bevat. In oktober zal hij voor het eerst een volledige liveset spelen welke in première gaat tijdens het ADE.

Live: Kypski / Live: Krampfhaft
Vrijdag 17 oktober, Melkweg Amsterdam (Oude Zaal)
Aanvang: 19:00 uur
Tickets à € 10 + lidm. verkrijgbaar via www.melkweg.nl, www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.