De Groningse drum ’n bass act Noisia organiseert tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) een nieuwe editie van Noisia Invites in de Melkweg. Na uitverkochte clubnachten tijdens 5 Days Off dit jaar en ADE 2013 is voor zaterdag 18 oktober opnieuw een line-up van megaproporties uitgenodigd. Grote headliner is deze keer een dj-set van Chase & Status die met hun bekende sound vol drum ’n bass en trap The Max gaan afbreken. Verder staat er voor de avond een mix van drum ’n bass, trap en bass acts op het programma met onder andere optredens van Wilkinson, ƱZ, Black Sun Empire, Teddy Killerz, Mefjus en Hybris. De visuals worden wederom verzorgd door het Groningse collectief WERC. De voorverkoop is gestart.

Chase & Status is een van de grote festivalkillers van de afgelopen jaren. Met optredens op alle grote podia en festivals wereldwijd en met in Nederland o.a. de Alpha tent op Lowlands en Pinkpop in de zak staan ze garant voor een keiharde party van formaat. Tweede gast-headliner Wilkinson maakte het afgelopen jaar furore met zijn hit Afterglow, die meer dan 18 miljoen keer werd bekeken op Youtube. Deze Brit brengt zijn releases uit op het Ram Records label van Andy C. Derde grote gast is de gemaskerde ƱZ, die aan de wieg stond van de trap sound en de wereld al meer dan twee jaar laat gissen naar zijn identiteit.

Het Groningse Noisia staat wereldwijd garant voor een eigenwijze sound die gelijk opvalt wanneer een van hun tracks gedraaid wordt. De act is wereldwijd leading binnen de drum ’n bass en stevige bass music en bracht recent de Purpose EP uit op hun eigen Vision Recordings. Vorig jaar trad de act tijdens ADE op als I Am Legion – hun samenwerkingsproject met Foreign Beggars – nu staat het drietal weer “solo” in de booth. Check hier de mix die Noisia recent maakte voor BBC Radio 1.

NOISIA INVITES – AMSTERDAM DANCE EVENT
Zaterdag 18 oktober 2014
Chase & Status DJ set & Rage / Noisia / Wilkinson / ƱZ / Black Sun Empire / Teddy Killerz / Mefjus / Hybris / Fre4knc / Jarreau Vandal
Ticketlink: http://www.ticketmaster.nl/event/134809?brand=nl_melkweg
Website: www.melkweg.nl