Progressive-icoon John Digweed is op vrijdag 17 oktober terug met wederom een speciale Bedrock programmering in de Rabozaal van de Melkweg! Na het succes van de voorgaande drie jaren is besloten de succesvolle nacht dit jaar opnieuw terug te laten komen tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). Binnenkort wordt de rest van de line-up bekend gemaakt. Tickets zijn nu verkrijgbaar.

Of het nou gaat om een het hosten van een club night of het uitbrengen van muziek, Bedrock staat bekend om de hoge kwaliteit. Het label zoekt altijd de grenzen op van zijn eigen sound, van progressive en deephouse tot techno en ambient. Zo ook de sets van labelbaas John Digweed, die na al die jaren nog altijd een zeer graag geziene gast is bij alle clubs en festivals.

Bedrock Records werd in 1999 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot één van de meest invloedrijke labels uit de scene. Op het label releasen dan ook niet alleen de gevestigde namen maar is er ook ruimte voor nieuw talent en experiment.

JOHN DIGWEED – BEDROCK SHOWCASE – AMSTERDAM DANCE EVENT
Vrijdag 17 oktober, Melkweg Amsterdam (Rabozaal)
Tijden: 23:00 – 05:00 uur

Line-up:
John Digweed (Bedrock Records, UK)
More tba
Ticketlink: http://www.ticketmaster.nl/event/116907?brand=nl_melkweg