Na succesvolle edities van Sander van Doorn presents DOORN Records Las Vegas en Miami dit jaar, keert het succesvolle feest van het platenlabel op woensdag 15 oktober terug naar Nederland. Daar trapt Sander van Doorn het Amsterdam Dance Event 2014 af met een gloednieuwe editie van DOORN Records in AIR Amsterdam. Naast Sander van Doorn zelf treden ook Bassjackers, DubVision, Firebeatz, Jay Hardway, Julian Jordan, Mightyfools, Mike Hawkins, Oliver Heldens, Tony Junior, TV Noise en Watermät op. Kaarten kosten €17,50 en zijn verkrijgbaar via www.air.nl.

Sander van Doorn wordt internationaal gezien als een van de vaandeldragers van de hedendaagse dance. Na een overweldigend zomerseizoen met optredens bij Tomorrowland, Amnesia Ibiza en Creamfields staat de naamgever en het gezicht van het DOORN platenlabel weer eens in Nederland.

Wereldhits
Deze zomer domineert Sander van Doorn de dance charts met ‘Get Enough’ en ‘Gold Skies’ (coproductie met Martin Garrix en DVBBS). Ondanks alle successen blijft hij optreden in Nederland bijzonder vinden:”Met mijn eigen label in eigen land een feest geven is echt speciaal. Al helemaal tijdens Amsterdam Dance Event.” Deze editie van DOORN Records wordt extra speciaal met optredens van Oliver Heldens en Watermät. Beide DJ’s scoren op dit moment wereldhits. Heldens met “Gecko Overdrive” en Watermat met “Bullit”.

DOORN Records Label Night
Woensdag 15 oktober, 23:00 uur – 05:00 uur
Tickets Earlybird € 12,50.
Normaal €17,50 verkrijgbaar via www.air.nl
AIR Amsterdam Amstelstraat 24

Line-up:
Bassjackers
DubVision
Firebeatz
Jay Hardway
Julian Jordan
Mightyfools
Mike Hawkins
Oliver Heldens
Sander van Doorn
Tony Junior
TV Noise
Watermät