Donderdag 16 oktober staat de toonaangevende techno / electronica act Modeselektor met zijn eigen Modeselektion clubnacht in de Melkweg tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). De act heeft een flink aantal van zijn favoriete en bevriende artiesten uitgenodigd, waaronder Henrik Schwarz, Nosaj Thing, Dark Sky, Schlachthofbronx, Akkord en L-Vis 1990. Modeselektor speelt zelf een liveset. Tickets voor het event zijn nu verkrijgbaar.

De nacht is onderdeel van een nieuwe minitour feesten door Europa naar aanleiding van hun Modeselektion Vol. 03 verzamelrelease die eind juni uitkwam. De line-up van deze avond bestaat bestaat dan ook bijna geheel uit artiesten die onderdeel zijn van deze release. Modeselektor is met Modeselektion curator van zijn favoriete acts en muziek. Met veel aandacht wordt een zorgvuldige en kleurrijke selectie gemaakt van diverse soorten cutting edge elektronische muziek. Van stevige techno en electro tot tropische klanken en fijnzinnige electronica, de Modeselektion avonden zijn dé plek voor de elektronische muziekliefhebber met een open vizier. Modeselektor organiseert het event al een aantal jaar bij diverse grote clubs en festivals wereldwijd en doet nu voor het eerst Nederland aan.

MODESELEKTION: MODESELEKTOR / HENRIK SCHWARZ / NOSAJ THING / DARK SKY e.a.
Donderdag 16 oktober, Melkweg Amsterdam (Oude Zaal)
Aanvang: 22:00 uur
Tickets à (prijs + lidm.) verkrijgbaar via www.melkweg.nl, www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.