Na het succes van de tweede editie van DGTL festival en ADE vorig jaar, strijkt DGTL op 16, 17 en 18 oktober opnieuw neer in de Scheepsbouwloods. Net als afgelopen jaar nodigt DGTL drie toonaangevende labels uit op het gebied van house en techno. DGTL nodigt Life and Death (donderdag 16 oktober), Paradise (vrijdag 17 oktober) en Kompakt (zaterdag 18 oktober) uit om de de rauwe loods aan te doen met een selectie van hun beste artiesten. Met onder andere: Tale Of Us, Harvey, Jamie Jones, Magda, Gui Boratto en Michael Mayer.

16/10 DGTL present Life And Death
De reeks DGTL avonden wordt ingeluid met een showcase van het razend populaire Life And Death. Het label is de afgelopen tijd in rap tempo uitgegroeid tot een alom geprezen favoriet. Hun donkere, diepere sound is uniek in zijn soort. Founder van het label DJ Tennis is uiteraard aanwezig, die samen met koning van de disco DJ Harvey en onze eigen Nederlandse Job Jobse een speciale disco-zaal voor hun rekening zullen nemen. Ook het alsmaar populairder wordende duo Tale Of Us en Tobias.
maken deze avond er een om zeker niet te missen.

17/10 DGTL present Paradise
Op vrijdag is het de beurt aan Jamie Jones en zijn Paradise Showcase, na een wederom onvergetelijk seizoen in de DC10 IBIZA. Deze ‘one night special’ met o.a. Jamie Jones, Magda, Deetron, Richy Ahmed, wAFF, Patrick Topping en een mysteryguest, is een avond waar velen al een lange tijd naar uit kijken.

18/10 DGTL present Kompakt
Beschouwd als het hoogtepunt van vorig jaar, zal het in Cologne gevestigde label Kompakt met DGTL wederom hun krachten bundelen voor ADE. Samen met Gui Boratto, labelbaas Michael Mayer, Kolsch ft. Troels Abrahamsen, Blond:Ish, Superpitcher, Rebolledo, Dauwd – LIVE, Nuno Dos Santos, Weval, en Jorn Liefdeshuis.

Locatie
De Scheepsbouwloods is het decor van DGTL ADE. Qua invulling, look & feel zal het industriële karakter van de oude scheepswerf in ere worden gehouden.

DGTL Revolution
DGTL legt haar focus op duurzaamheid, innovatieve technologie en kwaliteitsmuziek in een rauwe omgeving. Verwacht tijdens DGTL ADE innovatie lichtshows en bijzondere visuals.

Line-up:

Donderdag 16 oktober: DGTL presents Life & Death ADE:
Tale Of Us
DJ Harvey
DJ Tennis
Mind Against
Tobias. – live
Somne
Job Jobse

Vrijdag 17 oktober: DGTL presents Paradise ADE:
Jamie Jones
Magda
Special guest
Deetron
Richy Ahmed
Route 94
Patrick Topping
wAFF
Mark Jenkyns

Zaterdag 18 oktober: DGTL presents Kompakt ADE:
Gui Boratto – live
Michael Mayer
Kölsch ft. Troels Abrahamsen – live
Blond:ish
Superpitcher
Rebolledo
Dauwd – live
Nuno Dos Santos
Weval – live
Jorn Liefdeshuis

DGTL ADE
Locatie: Scheepsbouwloods, NDSM-werf, Amsterdam
Data: 16 t/m 18 oktober 2014
Tickets: nu te koop via www.dgtlade.com/tickets
Facebook: www.facebook.com/dgtlfestival
Website: www.dgtlade.com