Op 17 oktober bundelen Goldfish en Bakermat hun krachten voor een ADE special. Samen met een aantal van hun vrienden zoals Chris Malinchak, Wankelmut en Kraak en Smaak zullen zij de unieke locatie ‘De Overkant’ aandoen, voor een bijzondere showcase. Verder op het programma staan Watermät, Goodluck, Dimmi en Cleavage.

Het Zuid-Afrikaanse duo Goldfish staat bekend om hun indrukwekkende live-act, waarbij gebruik gemaakt wordt van samples, live instrumenten, zangers en zangeressen en meer. Het duo is inmiddels een graag geziene gast in het Nederlandse uitgaanslandschap. Bakermat heeft zichzelf bewezen een rasartiest te zijn. Ultieme erkenning hiervan is misschien wel zijn eigen stage op het roemruchte Tomorrowland festival. Goldfish en Bakermat zijn geen onbekenden van elkaar. De twee zijn terugkerende namen op het Amsterdam Live On Stage festival en beide artiesten stonden vorig jaar dan ook samen op het programma van hun ADE showcase.

In 2012 brak Chris Malinchak door bij het grote publiek, met zijn single “So Good To Me”. Hierna ging het erg rap. Inmiddels is Chris 1 van de gevestigde namen die de melodieuzere house sound heeft te bieden.

Een andere niet te missen naam in de line-up is Kraak & Smaak. Dit Nederlandse duo behoort inmiddels tot 1 van pijlers van electro funk. Momenteel meer en meer opererend in de house hoek gooien de twee heren hoge ogen met hun hit ‘Mountain Top’, die onlangs is binnen gekomen in de Beatport house top 10.

Ook Wankelmut heeft zich de afgelopen jaren goed op de kaart gezet met diverse feelgood-producties met een warm geluid. Het bekendste voorbeeld hiervan is natuurlijk zijn wereldhit ‘One day’, waarin hij Asaf Avidan op geniale wijze wist te remixen.

De line-up wordt gecompleteerd door de Franse producer Dimmi, feelgood house van Parra for Cuva, opkomende Zuid-Afrikaanse formatie Good Luck en talent van Nederlandse bodem Cleavage.

Tickets zijn nu te verkrijgen via de Facebook pagina: http://tinyurl.com/goldfishbakermatade.

Goldfish & Bakermat present ADE special
Locatie: De Overkant, Gedempt Hamerkanaal 85, Amsterdam
Datum: 17 oktober 2014, 21.00 – 5.00 uur
Tickets: nu te koop via
Facebook: http://tinyurl.com/goldfishbakermatade

Line-up:

Goldfish – live
Bakermat – live
Chris Malinchak
Kraak & Smaak – live
Wankelmut
Goodluck
Watermät
Dimmi
Cleavage