Tijdens het aankomende Amsterdam Dance Event organiseert STRAF_WERK een speciale ADE editie. Op zaterdag 18 oktober brengt STRAF_WERK grote internationale en nationale artiesten samen in de Kromhouthal. STRAF_WERK heeft een flink aantal van haar favoriete artiesten uitgenodigd, waaronder Julio Bashmore, Skream, Adana Twins en Finnebassen.

Julio Bashmore, echte naam Matt Walker, debuteerde eind 2009 met een EP op het vooruitstrevende basslabel Dirtybird uit San Francisco. Na zijn hits ‘Battle For Middle You’ en ‘Au Seve’ is hij uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Engelse house scene.

Skream, pseudoniem van Oliver Jones, is een Britse muziekproducent. Hij staat bekend als een van de eerste en meest bekende dubstep-producers. Tevens is hij deejay op de Londense piratenzender Rinse FM en geeft hij optredens over de hele wereld. Inmiddels is Skream zich vooral gaan toespitsen op house, techno en disco.

Finnebassen en Adana Twins zijn graag geziene gasten bij STRAF_WERK en daar wilde de organisatie iets unieks mee doen. De artiesten doen een speciale b2b set en daarmee heeft STRAF_WERK een primeur te pakken.

Sébastien Devaud, bekend als Agoria, doorkruiste verschillende generaties en bracht al bijna 30 singles en EP’s uit. Al een decennium lang zit Agoria aan de top en dat smaakte naar meer. Hij is eigenaar van het platenlabel InFiné en biedt een platform aan jonge artiesten.

Naast het internationale geweld heeft STRAF_WERK ook een aantal van de beste Nederlandse House artiesten weten te strikken. Deze artiesten doen zeker niet onder aan de buitenlanders. Tom Trago, Detroit Swindle, Frits Wentink, De Sluwe Vos en Mees Dierdorp maken deze avond compleet.

De kenmerken van de locatie waar STRAF_WERK ADE zal plaatsvinden zijn: rauw, groots, indrukwekkend, authentiek, industrieel en veelzijdig. Vroeger draaiden hier de fabrieksmotoren van STORK op volle toeren en waren de fabrieksarbeiders de baas. Nu staat de geheel gerenoveerde locatie open voor dance initiatieven.

Gewapend met een dik geluidsysteem, abnormale visuals en een speciale lichtshow belooft dit een hele bijzondere avond te worden.

STRAF_WERK ADE
Locatie: Kromhouthal, NDSM-werf, Amsterdam
Data: 18 oktober 2014
Tickets: nu te koop via www.strafwerk.org
Facebook: www.facebook.com/strafwerk