Pleinvrees & STRAF_WERK zijn terug met ADE en slaan donderdag 16 oktober voor de derde keer
de handen inéén voor een bijzondere avond in De Overkant/De Kromhouthal in Amsterdam Noord. De programmering is, net zoals de naam van het evenement, dit jaar bewust op de schop gegaan.

Line-up
Deze diepe en melodieuze mix van Pleinvrees & STRAF_WERK artiesten, kan in zekere zin worden beschouwd als opvolger van de succesvolle Deephouse special, maar heeft aanzienlijk meer variatie in het muzikale programma dan zijn voorganger. Zo vertegenwoordigt het artiestengezelschap dit jaar meerdere stijlen naast elkaar en is de opbouw een stuk uitdagender. Je wordt meegenomen in de 10 uur durende muzikale reis door helden als Claptone, Andhim, Oliver Schories en Noir, terwijl het trio Boris Brejcha, Worakls en N’to de tent ongetwijfeld zullen afbreken met een intens en memorabel slotakkoord. De weergaloze stem van de lead-zanger van Chasing Kurt, maakt deze unieke driekoppige LIVE act uit Berlijn trouwens dé absolute aanrader van de avond.

Locatie
De Kromhouthal is uitgegroeid tot een prachtige venue met internationale uitstraling. 
Vanaf Centraal Station is deze industriële en adembenemend mooie locatie uitstekend te bereiken met de veerpont.

VVK
De kaartverkoop is inmiddels op volle toeren en nog langer wachten wordt dan ook nadrukkelijk afgeraden. Tickets zijn te koop via: http://bit.ly/1ATSlFQ.

Locatie: De Overkant/De Kromhouthal

Adres: Gedempt Hamerkanaal 87, 1021 KP Amsterdam