Black Hole Distribution komt dit jaar met een heuse ADE Challenge. Aanstormende labelbazen en producers maken bij deze contest ondermeer kans op een jaarcontract bij de wereldberoemde distributeur. Tracks kunnen tot 3 november worden opgestuurd, een week later wordt de winnaar bekendgemaakt.

De naam Black Hole spreekt al jaren tot de verbeelding. Een fameus label, lang verbonden aan dj-ster Tiƫsto, waar ook dancehelden als Richard Durand, Cosmic Gate, Solarstone, Robbie Rivera, BT, Way Out West, Pedro Del Mar, Bobina, Ferry Corsten en Myon & Shane54 van zich lieten horen. Onlangs werd hier de nieuwe divisie, Black Hole Distribution aan toegevoegd, een belangrijk startpunt voor talloze labels, die vanuit hier hun releases aan de hele wereld kunnen presenteren.

Dit maakt iets bijzonders van deze ADE Challenge, een contest waar alles draait om hoogkwalitatieve muziek wat nog niet het podium heeft bereikt die het verdient. Black Hole Distribution vraagt hierbij dj/producers met een eigen label hun beste, nog niet uitgebrachte tracks in te sturen -potentiƫle hits die een groter, internationaler publiek verdienen.

Het prijzenpakket is aanzienlijk. De winnaar krijgt een jaarcontract bij Black Hole Distribution en ziet zijn tracks verspreid worden over de 180 wereldwijde portals -aan aandacht zal de muziek niets tekort komen. De beste tien tracks worden bovendien gratis gemasterd in een professionele studio. Daarnaast krijgt de winnaar een gratis social media scan en advies en een speciale Black Hole goodiebag, alles om het label en de muziek dat laatste duwtje naar wereldfaam te geven.

De enige voorwaarde voor deze ADE Challenge powered by Black Hole Distribution is dat de tracks die worden opgestuurd nog niet zijn uitgekomen. De inzendingen kunnen tot 3 november via Soundcloud onder vermelding van ADE Challenge worden ingestuurd naar info@blackholedistribution.net. op 10 november worden de winnaars bekendgemaakt.

Heel veel muzikaal succes!

Info: www.blackholedistribution.net.