Don’t Let Daddy Know komt in 2015 weer naar Nederland. De Ziggo Dome zal voor de tweede keer als podium dienen voor het zeer populaire dance-event. Op zaterdag 21 februari 2015 komen artiesten van het grootste kaliber en bezoekers bijeen om samen een fantastische avond tegemoet te gaan.

Afgelopen jaar trilde een volledig uitverkocht Ziggo Dome op haar grondvesten; de eerste editie van Don’t Let Daddy Know (DLDK) was een overdonderende show die als een orkaan door de zaal heen raasde. Met een wereld line up bestaande uit artiesten als Dimitri Vegas & Like Mike, Showtek en Tommy Trash en een spectaculaire show werd het een onvergetelijke avond. Andere DLDK hoogtepunten in 2014 waren het hosten van de indoor main stage op Mysteryland en de editie in het Sportpaleis in Antwerpen. DLDK heeft hierdoor een stevige basis gelegd in de Benelux.

Tijd om de grenzen te verleggen in de dance scene en meer landen kennis te laten maken met het stijlvolle succesconcept van E&A Events. Met maar één doel: de wereld veroveren! Binnenkort worden nieuwe bestemmingen bekend gemaakt waar DLDK ook zal plaats vinden.

DLDK garandeert je een achtbaanrit van epische proporties. Een intense clubervaring die in je geheugen gegrift zal staan. Een plek zonder grenzen en waar je de controle kunt verliezen. Een avond waar de beste DJ’s van dit moment hun moment grijpen en hun allerbeste set ooit zullen draaien.

Binnenkort zullen we de line up bekend maken. Alvast één tipje van de sluier: een van de headliners staat in de DJ Mag top 10. Stay tuned… De voorverkoop start maandag 17 november. Tickets zijn € 57,- en verkrijgbaar via www.dldk.com. Early Bird Tickets zijn uitverkocht! #DLDK.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=J1lozTYeMOE[/youtube]

Don’t Let Daddy Know
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 21 februari 2015
Presale & Info: www.dldk.com
Minimum leeftijd: 18 jaar
#DontLetDaddyKnow