De eerste STRAF_WERK editie van 2015 vindt plaats op 24 april. Net als onze 3 Year Anniversary strijken we neer in De Marktkantine. In de tweede zaal hebben we voor het eerst een speciale “all night long”.

Line-up
De avond heeft veel UK invloeden en de line-up is samengesteld uit nationale en internationale artiesten. In zaal 1 staan Tensnake, Huxley, Route94, De Sluwe Vos en Wouter S op het programma.

Tensnake stond al op STRAF_WERK Festival. De duitse discoliefhebber met een voorliefde voor de meer funky kant van House is 24 april bij ons terug. Tensnake kwam in 2010 voor het eerst onder de aandacht toen zijn populaire release ‘Coma Cat’ uitkwam. Ook Huxley is een oude bekende van STRAF_WERK. De afgelopen twee jaar heeft Huxley zijn naam op de kaart gezet in de UK House scene. Hij blijft voortdurend zijn sound verfijnen met hoge kwaliteit DJ sets en een gestage reeds aan goed ontvangen singles en EP’s. Huxley heeft releases uitgebracht bij labels als Tsuba, Morris Audio, Fear of Flying, Hypercolour en 20:20 Vision. Route94 is de alias voor elektronische producer en DJ Rowan Jones. Met de track ‘My Love’, onder het label Rinse Recordings, veroverde Route94 de charts.

Tijdens ADE en de STRAF_WERK Closing heeft De Sluwe Vos nog een killer closing set neergezet. Geroemd om zijn dikke producties en energieke sets is “De Sluwe” als DJ niet meer weg te denken uit de Nederlandse house scene. Wouter S. is nog jong, maar heeft zeker al naam gemaakt in de Nederlandse House scene. We zijn benieuwd dit jonge talent ons gaat brengen.

In zaal 2 hebben we voor het eerst een all nighter. Prunk heeft de primeur om als eerste “all night long” te draaien tijdens STRAF_WERK. Hij heeft zich keer op keer bewezen en tijdens de Closing heeft Prunk de Westerliefde totaal gesloopt. Prunk weet als geen ander hoe hij house een dieper tintje moet geven en is daarmee een van de grootste in zijn soort. Inmiddels heeft hij een eigen label ‘Double Tree Records’ opgezet. Mis hem niet!

Locatie
STRAF_WERK kiest opnieuw voor De Marktkantine. Een pand met een lange geschiedenis. Bijna vijf jaar heeft het leeggestaan. Ongeveer een half jaar geleden is de club De Marktkantine geopend in het oude Marcanti-gebouw aan de Jan van Galenstraat.

De kaartverkoop start vandaag om 12:00 uur. Via www.strafwerk.org kun je een early-bird ticket bestellen.