Na Hardwell, Dannic, Dyro, Eva Simons en Quintino zijn nu ook FeestDJRuud, Vato Gonzalez en Wildstylez toegevoegd aan de line-up van de eerste editie van Danceathon. Tijdens de wervelende uitputtingsslag op 4 april in de Cruise Terminal Rotterdam dansen de deelnemers 8 uur voor een wereld zonder aids.

Non-stop dansen
Met hun opzwepende beats zorgen de DJ’s ervoor dat de deelnemers de uitdaging volbrengen; 8 uur non-stop dansen is namelijk zwaarder dan het lopen van een marathon. Iedereen die deelneemt aan Danceathon zamelt geld in voor dance4life en laat zich sponsoren voor deze ultieme challenge, met minimaal 200 euro per persoon. Inschrijven voor Danceathon kan via www.danceathon.nl. Deelname is voor 18+.

Naar de eindstreep
Met een arsenaal aan partytricks tovert FeestDJRuud elk feestje om tot een wervelwind van gekkigheid. Met zijn mix van onder meer House, Hiphop, Happy Hardcore en harde Dubstep is hij de aangewezen persoon om de deelnemers uit hun dak te laten gaan. Ook Vato Gonzalez, grondlegger van de Dirty House movement, zal met zijn energieke stage presence iedereen aan het dansen houden. Wildstylez zorgt met zijn eigen hardstyle sound voor de laatste benodigde energie en staat de deelnemers bij op weg naar de zinderende finale.

Bekijk hier de Danceathon teaser op YouTube: http://youtu.be/ajsqZKWp2Hg.

dance4life
De opbrengst van Danceathon gaat naar dance4life. dance4life werkt samen met jongeren aan een wereld zonder aids. De organisatie geeft seksuele voorlichting en gebruikt muziek en dans om jongeren te betrekken en te inspireren. Bovendien motiveert dance4life jongeren om zelf in actie te komen en de verspreiding van hiv en aids wereldwijd terug te dringen.