Sensation ‘The Legacy’ wordt wereldwijd met open armen ontvangen. De tickets die gister om 10:00 uur in de verkoop gingen, waren binnen een dag uitverkocht. Bezoekers uit meer dan 75 landen komen op 4 juli bijeen in de Amsterdam ArenA om het vijftienjarig bestaan van Sensation te vieren.

Sensation oprichter Duncan Stutterheim vertelt: “Wat vet dat het gewoon weer gelukt is. Het blijft iedere keer spannend natuurlijk. Gaaf dat zelfs na vijftien jaar Sensation weer direct uitverkoopt. We hebben er ook dit jaar weer hard voor gewerkt. Bijzonder dat we deze eenmalige editie, het vijftienjarig jubileum, met onze trouwe fans mogen vieren.

Alle magische momenten in één show
‘The Legacy’ staat voor de reis die Sensation tot nu toe heeft afgelegd, van de eerste keer in de Amsterdam ArenA tot het worden van een wereldwijd fenomeen. Vrienden van toen en nu komen op 4 juli samen in ‘The Temple of House’. Tijdens deze eenmalige editie worden alle magische momenten van de afgelopen vijftien jaar samengebracht op de plek waar het allemaal is begonnen. Het belooft een spectaculaire avond vol verrassingen te worden.

Sensation travel
Er zijn nog enkele travel packages beschikbaar. Deze pakketten bestaan uit één of meerdere nachten in een hotel naar keuze, een Sensation ticket en transfer van en naar de Amsterdam ArenA. Bezoek www.sensation.com/travel voor een compleet overzicht.

Sensation & 10,000 HOURS
In samenwerking met stichting 10.000 HOURS inspireert Sensation danceliefhebbers zich vrijwillig in te zetten ten goede van anderen. Van ieder verkocht ticket wordt €0,25 gedoneerd aan de stichting. Sensation verdubbelt deze inzet. Deze bijdragen samen met de inzet van alle vrijwilligers maken het voor 10,000 HOURS en Sensation mogelijk dit jaar een extra bijzondere vrijwilligersdag te organiseren. Op deze dag krijgen meer dan 75 jongeren met een verstandelijke beperking, die niet naar Sensation kunnen gaan, de ultieme Sensation-beleving: een dag vol workshops, die in stijl wordt afgesloten met een speciaal voor hen georganiseerde Sensation-show.

Music is our religion, Celebrate life is our belief
#bepartofthelegacy
sensation.com