Op 15 en 16 augustus organiseert Alter Ego voor de 3e keer op rij haar Shoeless Festival in Ruigoord. Dat betekent feesten zonder schoenen, maar ook zonder rotzooi op de vloer, en zelfs zonder een van te voren gecommuniceerde line-up. De Shoeless feesten ontstonden 9 jaar geleden als underground initiatief. De organisatie viert dit keer dubbel feest met de 25e editie.

Alter Ego kiest al jaren met opzet voor het niet communiceren van de namen van de DJ’s en live-acts omdat ze wil dat bezoekers verrast worden door het totaalconcept van muziek, kunst, live-performance, locatie en publiek, en niet alleen voor de grote namen.

De komende editie zullen de bezoekers figuurlijk langs deuren worden gestuurd. ‘Welke deur kies jij en wat zegt dat over jou?’ Zaterdag is er Shoeless zoals men het kent, in iedere hoek een verrassing. Op zondag wordt er nog meer ingezet op live optredens, een bizarre brunch en heeft de organisatie een iets grotere verrassing in petto.Voor wie beide dagen niet wil missen, binnenkort volgt er meer informatie over kamperen in de buurt van Ruigoord.

Shoeless Weekender
Zaterdag 15 & zondag 16 augustus 2015
Ruigoord, Amsterdam
alterego.nu