Bij de eerste editie van Noisia Invites Festival hoort natuurlijk een afterparty. De keus voor een locatie was makkelijk: Simplon! De club in Groningen waar ook de legendarische Machtig avonden worden gegeven. Bovendien is Simplon letterlijk op kruipafstand van het festivalterrein op het Ebbingekwartier.

Tijdens de after zal een groot aantal headliners van het festival aanwezig zijn om B2B plaatjes te leggen. Daarnaast zijn The Upbeats en Critical Soundsystem geboekt om het feestje compleet te maken. Tickets voor de after zijn verkrijgbaar in combinatie met een festivalticket, als je al een festivalticket hebt gekocht kun je de after ticket ook los bestellen met behulp van je ticketnummer.

Line-up #NIF15:
Noisia, Camo & Krooked, Ed Rush & Optical, Funtcase & Cookie Monsta, Icicle Entropy Live, Jack Beats, Joker, Mefjus, Dope D.O.D., Jameszoo, Ivy Lab, Posij, Hybris, ZES, Sofie Letitre, Ordure.

Line-up #NIF15 Afterparty:
Noisia b2b The Upbeats, Critical Soundsystem (Mefjus x Kasra x Ivy Lab), Zazu en velen meer tijdens de b2b2b finale.

Bezoek de festival website.