STRAF_WERK maakt vandaag bekend dat ze nog een extra stage toevoegen aan het festival. De voorverkoop van deze derde editie gaat hard en de organisatie wilde iets extra’s doen voor haar bezoekers. Al eerder werden de vier stages aangekondigd, nu wordt de stage: Red stage aan het festival toegevoegd. Op 22 augustus zal Sportpark Riekerhaven het toneel zijn voor STRAF_WERK Festival 2015. Op de vijf stages zullen de beste house artiesten te horen zijn, variërend van deephouse, techhouse tot UK house.

Stage indeling
Net als afgelopen jaar heeft de organisatie gekozen voor verschillende stages met elk een uiteenlopende programmering en met ieder zijn eigen muzikale karakter. Op stage Blanc staan: Jamie Jones, Hot Since 82, Skream, Amine Edge & DANCE, Prunk en Luuk van Dijk. Op Stage Green by Thump zullen er bijzondere live-acts te horen zijn en wordt er meer de diepte ingegaan met: Henrik Schwarz – live, KiNK – live, Matthew Dekay, Barnt, Job Jobse en Nino & Frankie. De Violet stage is een echte UK-houe stage met: Julio Bashmore, Huxley, Friend Within, Tom Trago, De Sluwe Vos, Samuel Deep en Locklead. Warme deephouse en flinke Tech house op stage Blue met Noir, Boris Brejcha. Finnebassen, Adana Twins, Alex Niggemann en Kevin Duane. En de organisatie presenteert vandaag haar laatste stage. Bijzondere talenten op de Red stage met niemand minder dan Wouter S, Kerk!, U Know The Drill, Julian Alexander en Chris Stussy.

Kaartverkoop
De early-bird en regular tickets voor het festival zijn volledig uitverkocht. Er zijn nog enkele groep tickets beschikbaar. Tickets zijn te koop via de website: www.strafwerkfestival.nl.

STRAF_WERK Festival
Locatie: Sportpark Riekerhaven
Datum: 22-08-2015
Tijd: 12:00 tot 23:00
Kaartverkoop: www.strafwerkfestival.nl