Sensation en Beatport slaan de handen ineen en bieden danceliefhebbers over de hele wereld de mogelijkheid om het uitverkochte Sensation ‘The Legacy’ live te volgen. Op zaterdag 4 juli aanstaande vieren 40.000 bezoekers gekleed in het wit het 15-jarig bestaan van ‘The World’s Leading Dance Event’. De spectaculaire showelementen en de optredens van de dj’s Bakermat, Oliver Heldens, De Megamix & Mr. White en Fedde Le Grand kunnen nu ook buiten de muren van de Amsterdam ArenA live worden beleefd via www.sensation.com/beatportlive op 4 juli vanaf 21:30. De livestream wordt gepresenteerd door het Nederlandse-Canadese duo Johnny de Mol en Liz Walaszczyk.

The Legacy
Wat in 2000 begon als eenmalige happening in de Amsterdam ArenA, is uitgegroeid tot een internationaal fenomeen dat meer dan 30 landen bezocht en wereldwijd ruim 2 miljoen bezoekers heeft getrokken. Dit succes wordt groots gevierd tijdens de jubileumeditie Sensation ‘The Legacy’. Alle spectaculaire momenten uit de geschiedenis van Sensation worden voor deze editie voor één keer samengebracht in een nieuwe show. Door het aanbieden van de livestream geven Sensation en Beatport een wereldwijd publiek de mogelijkheid om de show te ervaren.

Music is our religion, Celebrate life is our belief. #sensation15.