Na vijf jaar Extrema Outdoor Belgium komt de organisator met het nieuwe concept Extrema Noir. Het indoor festival vindt plaats op 10 november in Waagnatie Antwerpen.

Extrema Noir brengt de volgende generatie van topproducers en -artiesten uit de underground elektronische muziek-scene. Het nieuwe festival telt twee zalen met een gelimiteerd aantal bezoekers. “De laatste outdoor editie van eind mei was zo een groot succes, dat we geen jaar meer willen wachten op een nieuw evenement,” aldus organisator Ugur Akkus.

Extrema Noir gooit het weliswaar over een andere boeg. Het wordt namelijk een indoor evenement waar het clubgevoel behouden wordt. Maar daar blijft het niet bij.

Terwijl Extrema Outdoor Belgium zich volledig richt op de absolute wereldtop van producers uit de underground scene, gaat Extrema Noir bewust op zoek naar de volgende generatie van internationale topartiesten. Het gaat Extrema Noir dus vooral om getalenteerde producers die op weg zijn om grote namen te worden de volgende jaren. Op die manier behoudt men de hoge kwaliteit van het muzikale aanbod, krijgen deze artiesten de aandacht en support die ze verdienen én kan de organisatie tegelijkertijd de ticketprijzen laag houden.

Het gaat bij Extrema Noir niet om spectaculaire shows en grote headliners, maar juist om een spannende, intieme clubsetting met een zeer creatieve productie, een fantastisch geluidssyteem en dus de ‘next generation’ artiesten. “All about quality music!”

Duizend Early Bird-tickets zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 1 augustus om 11 uur ‘s ochtends voor slechts €20. Op 26 augustus maakt de organisatie van Extrema Noir de programmering bekend en zullen de ticketprijzen vanzelfsprekend stijgen. Voor meer info surf je naar extremanoir.be.

Nog vragen? Stuur een mailtje naar info@extrema.be

Extrema Noir maakt deel uit van het Extrema Netwerk dat Extrema Outdoor, Extrema Outdoor Belgium en Solar Festival organiseert.