Nederland is een unieke act rijker in haar toch al zo succesvolle dance scene. Een DJ en producer die maar één plaat per optreden draait, zijn eigen plaat wel te verstaan, en dan het podium weer verlaat. 1RecordDJ (1RDJ) is DJ en producer en vond het tijd voor een statement. In plaats van lange sets, uiterlijk vertoon en sterallures, koos hij om het anders aan te pakken. 1RDJ kiest voor anonimiteit door zijn helm en vaste outfit en wil alleen herkend worden door zijn act en eigen plaat “First”.

1RDJ was voor het eerst te zien tijdens Extrema Outdoor 2015. Hij maakte een korte vlucht met een jetpack, om vervolgens tussen de sets van de bekende Nederlandse top DJ’s Oliver Heldens en Sander Kleinenberg zijn eerste plaat “First” te draaien, die met luid gejuich werd ontvangen.

“First” zal 3 augustus op Oxygen Recordings worden uitgebracht. Oxygen Recordings is een sub-label van Spinnin’ Records, het grootste en meest succesvolle onafhankelijke platenlabel in de wereld. De track heeft al een beroemde fanbase; grote namen zoals Martin Garrix, Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike, Sander van Doorn en Oliver Heldens pikten “First” op en draaiden de plaat in radioshows of tijdens optredens. Ook heeft “First” een #11 notering in de toonaangevende Buzz Chart van DMC World Magazine.

1 DJ, 1 plaat. Opkomen, instarten, feest maken en weer vertrekken.

“First” is nu verkrijgbaar op Beatport.

Facebook: https://www.facebook.com/the1RDJ
Twitter: https://twitter.com/the1rdj
Soundcloud: https://soundcloud.com/1rdj