Valrave verruilt de Westerunie op zondag 30 augustus voor een uitstapje naar het Diemerbos, waar het met maar liefst 4 stages de dag voorziet van de lekkerste muziek. Oudgedienden John Digweed, Nic Fanciulli en Edu Imbernon zwepen de dag op, samen met smaakmakers zoals Olivier Weiter, Man with no Shadow en Ruttenbergs. Techno-helden Marc Romboy en Stephan Bodzin staan back2back op het idyllisch festivalterrein rond de plas in het Diemerbos. Kom als je Alter Ego! Jezelf zijn kan altijd nog.

Alter Ego
Naast een lekkere line-up trekken we het vermaak van de bovenste plank. Het thema Alter Ego keert na indoorsucces terug, dus laat je creatieve zelf los tussen de bomen. Kom als superheld, cartoon of prinses. Pak één van de 50 opblaasbootjes en race naar de Fat Fairy. Duik in de onderwaterwereld waar Neptunus echt iets verkeerds heeft gedaan of laat je helemaal omtoveren door de Japanse grootmeesters. Altijd al eens Jezus willen zijn? Kruip in een grote opblaasbal en test je skills op de ‘Jesus Christ it’s him!’-baan.

Line-up
Muzikaal overtreft Valrave zichzelf, al zijn de line ups in de Westerunie ook verre van slecht, maar de komst van John Digweed is een voltreffer. Deze maestro dwaalt deze maand eerst langs Ibiza, Stockholm en Sonus in Kroatië voordat hij alle schuiven open zet op Valrave. Al meer dan 10 jaar behoort hij tot de groten der aarde, en hij staat de 30ste gewoon in het Diemerbos. Nic Fancuilli staat deze hele zomer met Joris Voorn in Ushuaïa Ibiza in het kader van hun La Famiglia residency, tussendoor verblijdt hij Valrave Festival met zijn komst. Edu Imbernon remixte in 2011 Crystalised van The XX en scoorde daarmee één van de grootste dancevloerhits van deze zomer. Deze Spanjaard staat met zijn gloeiend nieuwe EP Spectral op zak ook in het Diemerbos heerlijk tussen de bomen.

Lokaal
Lokale helden zijn er vol op! Olivier Weiter gaat als een speer en staat op alle belangrijke festivals. Ruttenbergs timmert hard aan de weg met releases op labels als Traum, Parquet en Manual. Man with no Shadow, ook bekend als De Man zonder Schaduw, staat na een sabbatical weer op het podium. Aan Valrave Festival om hem van harte welkom terug te heten. Festivalfavoriet Vunzige Deuntjes host een heel podium met zijn smaakmakers.

Meer info en tickets: valrave.com.