“In the beginning there was Jack”, “In my house there is only house music” zijn de welbekende kreten uit de house wereld en daarmee presenteert Groove Garden het nieuwe concept “My House Is Your House”!

Intiem, kwaliteit, industrieel maar toch sfeervol en “Ibiza-ish” zijn een aantal sleutelwoorden voor het nieuwe concept dat uit de Groove Garden stal komt. Naast Groove Garden Festival vind de organisatie dat het tijd is om op een kleinere schaal een gezellig maar knallend nieuw event neer te zetten. Dit event vervangt hiermee de indoor editie van Groove Garden.

Een nieuw evenement dus, waarbij kwaliteitsmuziek de boventoon voert. Hierbij moet je denken aan deep house, house, tech-house en zelfs een beetje techno. Duw dit alles door een Funktion One geluidssysteem, zonder geluidslimiet en je weet eigenlijk al zeker dat het een knal feest wordt. Daarnaast is de locatie niet geheel onbelangrijk. Hiervoor is de organisatie uitgeweken naar een nieuwe hal op het voormalige Philipsterrein. Een hal voor maximaal 800 personen waardoor ‘intimiteit’ vanzelf ontstaat.

Naast de nieuwe locatie en de muziek is decoratie natuurlijk ook een belangrijk aspect. Hoe de organisatie dit gaan aanpakken blijft een verassing tot op de avond zelf, maar laten we dit zeggen: het is bijna mogelijk om de DJ’s in de kont te knijpen of om gezellig een drankje met ze te doen!

Wil jij dit intieme, nieuwe house concept van Groove Garden mee maken? Ga dan nu naar www.groovegarden.nu en koop je earlybird ticket tegen een voordelig tickettarief.

Groove Garden presents: My House Is Your House
Voormalig Philipsterrein, Sittard
Zaterdag 21 november 2015
20:00u – 04:00u
Min. leeftijd: 21+
Earlybird ticket: € 10,00 (excl. fee) – BEPERKT AANTAL!
Regular ticket: € 15,00 (excl. fee)
Tickets en info: www.groovegarden.nu