Hoewel de zomer in Nederland ten einde loopt en de GRAND CLOSING van 27 september in zicht komt plakt BLOOMINGDALE BEACH nog extra ‘dessert’ aan het seizoen vast. Op zaterdag 3 oktober spreidt BLOOMINGDALE BEACH haar vleugels weer internationaal uit naar de andere kant van de Atlantische oceaan: Curaçao! Vanaf het prachtige strand van Cabana Beach zal voor de tweede keer het BLOOMINGDALE BEACH FESTIVAL CURACAO worden gehouden.

Na de allereerste en tevens uitverkochte editie van vorig jaar met onder andere Lucien Foort en Michael Mendoza zal het eiland weer worden opgeschud door de bekende beachclub en bijbehorende residents uit Nederland. Aangevuld met de beste DJ’s die het eiland te bieden heeft is dit een tropisch hoogstandje waar je naar uit kan kijken!

Line-up
Soon to be announced.

Tickets
Exclusief en alleen voor de eerste 250 early bird tickets is er toegang tot de BBQ op het eiland.
Early bird + BBQ – €8,50 Ex. Fee
Regular ticket – €8,50 Ex. Fee

Tickets zijn online verkrijgbaar via: www.bloomingdalebeach.com en daarnaast verkrijgbaar in Curacao bij de volgende verkooppunten:

– Cabana Beach
– Albert Heijn
– Bruna
– Plein Cafe Wilhelmina
– Mensings Caminada
– Van der Tweel supermarket

Vanaf 17:00 uur ben jij welkom bij Cabana Beach om deel uit te maken van de tweede editie van Bloomingdale Beach Festival Curacao.