Op zaterdag 5 september viert Ti-Ta-Techno haar 4 jarig bestaan met een dancefeest vol met stevige, pompende techno klanken gecombineerd met rariteiten en krankzinnig entertainment. Het feest vindt plaats in de Brebl op het Honig-terrein in Nijmegen. Er wordt buiten begonnen met een gratis pre-party, aanvang 19.00 uur. Aanvang binnen 23.00 uur, entree voorverkoop € 16,50,- en aan de kassa € 18,-.

Intercontinentale line-up
Voor deze speciale editie is er een bijzondere programma samengesteld met dj’s uit verschillende werelddelen. Om de bezoeker een niet alledaagse line-up te bieden zullen er naast topartiesten uit Duitsland, de VS en Nederland, twee Japanse dj’s optreden. Verwacht van begin tot het eind 1ste klas techno verdeeld over twee zalen in de Brebl, waarbij in de bovenzaal ook een flinke dosis Hardtechno voorbij komt.

Om vast in de stemming te komen organiseert Ti Ta Techno een gratis te bezoeken pre-party vanaf 19.00 uur op het buitenterrein van de Brebl. Vanwege het verjaardagsfeest wordt ook extra uitgepakt met show, rariteiten en krankzinnig entertainment.

Soort: Dance, Techno, Hardtechno
Datum: 5 september van 19.00u – 06.00u.
Locatie: Brebl, Honig-terrein, Waalbandijk 22, Nijmegen.
Entree: vvk: €16,50, deurverkoop: €18.
Line-up: Eric Sneo​ (de) Frank Kvitta​ (de) Submerge​ (us) Marco Remus​ (de) Katsu Arai (jap) Kyohei Tsunoda (jap) Mike Drama​ (nl) Sceptical C​ (nl) Spark Taberner​ (nl) Roberto Cavani​ (pol) Becia​ (pol)

Bezoek voor een gedetailleerd programma en meer info www.titatechno.nl.