Na de succesvolle eerste buiteneditie van WE ARE ELECTRIC in juni van dit jaar op het E3 Strand in Eersel (NB), gaat het internationale crossover dancefestival komend najaar opnieuw naar binnen – net als eerder in november 2013 en -2014. Op zaterdag 14 november a.s. vindt WE ARE ELECTRIC opnieuw (voor de derde maal dus) in het monumentale Klokgebouw in Eindhoven plaats van 20.00 uur tot 7.00 uur. De nieuwe trailer staat hier.

De eerste tien klinkende namen die de organisatie kan bevestigen zijn Netsky live, Tchami, Baauer, Joris Voorn, Camo & Krooked, What So Not, Dekmantel Soundsystem, Secret Cinema, Kuenta I Tambu en Arjuna Schiks. WE ARE ELECTRIC heeft dit jaar weer drie podia, opvallende decors en spraakmakende lichtshows die het nog jonge en populaire festival kenmerken. Zowel de twee Klokgebouwedities als die op het E3-strand verkochten op voorhand uit met respectievelijk 7000 en 15000 bezoekers.

Het Belgische drum ‘n bass-fenomeen Netsky scoorde onlangs de enorme hit Rio en sloot afgelopen zaterdagavond nog de 30e editie van het festival Pukkelpop af op het hoofdpodium waar hij zoals altijd een grote dansende mensenmassa in trance bracht met zijn overdonderende show. De Franse housepredikant Tchami grossiert op zijn beurt dan weer in de beste future house die je maar kunt bedenken: diep en dansbaar. Met bijna 47 miljoen(!) views op YouTube is Baauer natuurlijk vooral bekend vanwege zijn Harlem Shake, maar deze trap and bass-held staat ook garant voor optredens vol maffe mixen en andere partybangers, zoals hij afgelopen zondagnacht nog op Lowlands bewees voor een publiek dat hij liet ontploffen. Ook Joris Voorn is daartoe in staat. Zijn messcherpe techno met uitstapjes naar diverse andere dancestijlen is toegesneden op het publiek dat niks anders wil doen dan dansen. Meer eigenzinnige acts volgen spoedig.

Early Birdtickets voor WE ARE ELECTRIC uitverkocht
De flink voordeligere Early Birdtickets (€ 29,-) waren in no time uitverkocht. Momenteel zijn er nog Regular Tickets (€ 35,-) beschikbaar. Daarna zijn nog de Late Tickets (€ 39,-) te koop. Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder. De soorten tickets op een rijtje:

Early Birdtickets: € 29,- (exclusief servicekosten € 2,50) – UITVERKOCHT!
Regular tickets: € 35,- (exclusief servicekosten € 2,50)
Late tickets: € 39,- (exclusief servicekosten € 2,50)

Tickets voor WE ARE ELECTRIC zijn online verkrijgbaar via www.we-are-electric.nl/tickets.