Rebel Yard presenteert op 14 oktober 2015 haar allereerste event in Nederland. Tijdens het Amsterdam Dance Event organiseert het label van het meest dynamische DJ duo van Nederland, ‘The Partysquad’ een nacht vol creatieve chaos in de Rabozaal van de Melkweg. Rebel Yard heeft in de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd waar diversiteit de boventoon voert. Middels het uitbrengen en supporten van stijlen die variëren van reggae tot hardstyle en alles wat daar tussen in ligt, zal deze avond minstens net zoveel variatie met zich meebrengen. De kaartverkoop is gestart.

The Partysquad trommelt voor deze gelegenheid bevriende artiesten op, die zowel in het verleden als in de toekomst een band hebben met Rebel Yard. De Rabozaal wat onderdeel is van het iconische poppodium de Melkweg, zal eenmalig omgetoverd worden tot ‘The House of Creative Chaos’.

Tijdens deze nu al onvergetelijke nacht zullen de heren bijgestaan worden door artiesten uit binnen en buitenland. Zo maakt onder anderen de Jamaicaanse legend Mr. Vegas zijn opwachting, en is de godmother van de UK sounds ‘Ms. Dynamite’ ook van de partij. Hit producer en DJ Diztortion zal de avond voorzien van een dikke vleug grime en Nederlands grootste dj en producer talent Boaz van de Beatz heeft geen verdere introductie nodig.

Rebel Yard presents: The Party Squad & Friends
The Partysquad & Mr Vegas (JAM), Ms Dynamite (UK) & Maikal X, Diztortion (UK) & Stylo G (UK), Ghetts (UK) & Bonkaz (UK), Boaz van de Beatz, Toddla T (UK), Gomes, Yung Felix
Woensdag 14 oktober
Melkweg Amsterdam (Rabozaal)
Aanvang: 23:00 uur
Early bird: € 17,50 ex fee.
Tickets zijn hier te koop