Na een succesvolle STRAF_WERK festival editie keert de organisatie terug tijdens Amsterdam Dance Event 2015 met een overweldigend programma. Tijdens het jaarlijkse festival keert STRAF_WERK maar liefst drie keer terug op twee verschillende locaties. Internationale grootheden als Skream, Route 94, KiNK, Noir, Fritz Kalkbrenner, Gui Boratto zullen dit jaar hun opwachting gaan maken.

Donderdag
Tijdens de openingsnacht van de ADE edities zijn Hungry Music en Noir Music te gast. Na succesvolle edities tijdens ADE 2014 zal op 15 oktober WFC het toneel zijn voor haar eerste editie tijdens ADE 2015. Na eerdere succesvolle samenwerkingen is ook Noir deze avond weer van de partij. Ook het Franse Hungry komt speciaal voor deze editie met een aantal gewaardeerde artiesten.

Vrijdag
Ook op 16 oktober zal het WFC worden omgetoverd tot een muzikaal paradijs. De organisatie heeft voor deze avond SUOL en D.O.C. records uitgenodigd. Headliners als Fritz Kalkbrenner en Gui Boratto zullen ervoor zorgen dat het een onvergetelijke avond gaat worden.

Zaterdag
Voor de laatste nacht heeft de organisatie haar favorieten artiesten uitgenodigd. Met een perfecte soundsystem en een overweldigende lichtshow wordt dit gegarandeerd een magische avond. Het hoogtepunt van deze avond wordt ingevuld door een B2B set van Skream en Route 94 en daarmee heeft STRAF_WERK een primeur te pakken.

Kaartverkoop
De kaartverkoop loopt inmiddels op volle toeren dus ben er snel bij en voorkom teleurstellingen. Tickets zijn te koop via: www.strafwerk.org.

Donderdag: Hungry Music & Noir Music. WFC Amsterdam
Vrijdag: SUOL & D.O.C Records. WFC Amsterdam
Zaterdag: Skream, Route 94 en KiNK. Overkant Amsterdam
Datum: 15-10-2015, 16-10-2015, 17-10-2015
Tijd: 21:00 tot 05:00, 21:00 tot 05:00 en 21:00 tot 06:00