Bookings agency MN2S viert tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) zijn 20-jarig bestaan en komt met een leger aan zwaargewichten naar Sugarfactory. De club is sinds haar bestaan de vaste uitvalsbasis van MN2S met in het verleden louter epische nachten. Dit jaar vliegt levende legende Kerri Chandler over naar het belangrijkste dance-event ter wereld voor een presentatie van zijn nieuwe label Kaoz Theory. Met Detroit Swindle, DJ W!ld, Stephane Ghenacia en Voyeur staat de ADE special op vrijdag 16 oktober nu al garant voor een onvergetelijke avond.

Kaoz Theory is het gloednieuwe label van Kerri Chandler, house-legende extraordinaire. Onlangs verscheen op dit label een mega-compilatie met de grootste namen van de underground house en techno scène, zoals Seth Troxler, David Squillace, Matthias Tanzmann, Martinez Brothers, Chez Damier, Rick Wade en nog veel meer. Nu is de tijd is aangebroken om Kaoz Theory op ADE te presenteren.

Naast een set van de grote Kerri Chandler zelf staan zijn labelgenoten en lokale helden Detroit Swindle op het programma. Zij zijn momenteel één van de succesvolste Nederlandse house duo’s met veel optredens internationaal. De Parijse DJ W!ld draaide vorige jaar nog het dak eraf met een speciale disco-set en bevestigde daarmee zijn boeking naar de ADE special van dit jaar. Colours ldn baas Stephane Ghenacia is uitgenodigd voor zijn unieke house sound, last but not least sluit het Britse duo Voyeur de line up af.

MN2S
MN2S is een internationaal boekingskantoor, wereldwijde muziekdistributeur en label gevestigd in Londen. Het is actief in meer dan 100 landen en werkt met een verscheidenheid aan beroemdheden, sporters, artiesten, DJ’s, producers en onafhankelijke labels. MN2S presenteert jaarlijks tijdens Amsterdam Dance Event een showcase in Sugar Factory. Het boekingsbureau heeft highrolling dj’s als David Morales en Kerri Chandler en is één van de meest befaamde en geroemde music agency’s ter wereld.

Tijdens Amsterdam Dance Event staat de stad wereldwijd in het middelpunt van de elektronische muziek. Voor de jaarlijkse MN2S-evenement worden enkele van de grootste dj’s ter wereld samengebracht in één van de mooiste clubs van Amsterdam. De editie van vorig jaar was onvergetelijk met DJ Jazzy Jeff. Gedurende de vijf dagen van Amsterdam Dance Event zijn er meer dan 2000 artiesten tijdens 340 evenementen op 100+ verschillende locaties.

Info & tickets: www.MN2S.com.