Op zondag 4 oktober zendt Fresh FM van 00.00 – 18.00 uur een greep uit de House Top 1000 van 2015 uit. Precies een half jaar geleden, tijdens het Paasweekend, werden de duizend populairste houseplaten aller tijden gedraaid tijdens een 83 uur durende radio marathon. Zondag 4 oktober kun je enkele van de vele hoogtepunten van dit succesvolle radio-evenement horen.

Het is natuurlijk fysiek onmogelijk om alle 83 uur te luisteren, al hebben we ieder jaar een aantal fanatici dat zich dat voorneemt, haha,” zegt Coen Bom, initiator van de House Top 1000: “Tijdens de uitzending van 4 oktober ligt er wat extra nadruk op de platen die op incourante uren werden uitgezonden. Verder is het natuurlijk vooral een heerlijke terugblik, met leuke en opvallende fragmenten.

De House Top 1000 is een jaarlijks terugkerende radio-uitzending, die jaarlijks enorm groeit. Het afgelopen jaar werden er meer dan 250.000 stemmen uitgebracht door de luisteraars van Fresh FM. Prominente gast-presentatoren als Dennis Ruyer, Giel Beelen, Wessel van Diepen, Robin Albers en Armin van Buuren schoven aan.

De uitzending begint op zondag 4 oktober om middernacht. Dat is een bewuste keuze. Bom: “Veel luisteraars vinden de nachten van de House Top 1000 extra speciaal. We willen de luisteraars die nacht-ervaring niet onthouden. Housemuziek klinkt natuurlijk ook het allerlekkerst in de nacht, laten we eerlijk zijn.” In de laatste uren telt de zender opnieuw af naar de beste houseplaat aller tijden. Op nummer 1 stond dit jaar Grooveyard – Mary Go Wild.

FRESH FM’s HOUSE TOP 1000 REWIND wordt uitgezonden van 00.00-18.00 uur op zondag 4 oktober. Te beluisteren zijn fragmenten van DJ’s als Giel Beelen, Lucien Foort, Robin Albers, Michel de Hey, Jurgen Rijkers, Mark van Dale en Armin van Buuren.

Meer informatie fresh.fm.