Over precies een maand zetten BNN-ers Geraldine Kemper, Tim Hofman, Jan Versteegh, Gwen van Poorten en Nathan de Vries samen met honderden Spuiten en Slikken-fans én de vrienden van de show Club Panama in Amsterdam op z’n kop. Op donderdag 22 oktober gaat het dak eraf met onder anderen Ronnie Flex, Je Broer, Girls Love DJ’s en DJ-duo Domien Verschuuren & Tjitse Leemhuis. Naast de muzikale Spuiten en Slikken-vrienden heeft het programma natuurlijk verschillende spectaculaire verrassingen in petto. Tipje van de sluier: een erotische foto maken met Bobbi Eden? Kan gewoon! Maar er is meerrrr….Voorafgaand aan het feest neemt Spuiten en Slikken die dag de Super Grote Jubileum Uitzending op: je wekelijkse portie seks en drugs in een dope show met een gouden randje!

Spuiten en Slikken is tien jaar, maar blijft natuurlijk forever young. De presentatoren zijn door de jaren heen met de kijker mee veranderd en het programma informeert en amuseert jong Nederland nog steeds over seks, drugs en uitgaan. Het programma houdt de gemoederen al tien jaar bezig. Is het nou voorlichting of sensatie? Zowel voor- als tegenstanders van het programma laten regelmatig van zich horen. Hoogste tijd om ze een podium te geven. Op 22 oktober organiseren we daarom naast al het feestgedruis ook een symposium waar interessante sprekers aan het woord komen.

Altijd al in de kroonluchters willen hangen met Filemon Wesselink? Een biertje willen drinken met Geraldine en Tim? Een opname willen bijwonen of interessante verhalen willen horen over seks en drugs? Ga dan naar Spuiten en Slikken. Je kan er namelijk bij zijn!