Op 31 oktober haalt Fat Kids Cake het van origine Mexicaanse Halloween Dia de los Muertos naar Amsterdam met: ‘A Mokum Halloween Story’. Zet ruim 30 Amsterdam based DJ’s verdeeld over drie verschillende zalen in een tot spookhuis omgebouwd Sieraad en je hebt het recept voor hysterische avond.

Halloween
In Nederland is Halloween misschien nog niet zo’n begrip als in andere landen, maar het feest is wel al jaren enorm in opkomst. De organisatie achter Mokum Halloween acht het tijd voor een echt grootschalig Halloween spektakel in Amsterdam en grijpt de uitdaging aan om iets neer te zetten wat er volgens hen nog niet is met de beoogde kwaliteit: extravagante muziek van underground House, Techno en Hip-Hop DJ’s in een overweldigende setting vol decor en theater.

Dresscode
Zoals een goed Halloween feest betaamt is het de bedoeling dat mensen verkleed komen. Het thema van de avond is Till Death Do Us Part, wat een referentie is naar de voorliefde voor het duistere. Alles mag, zolang het maar een knipoog heeft naar de wereld van horror.

Teaser Movie
Waar de meeste promotiefilmpjes allemaal een beetje op elkaar lijken, heeft Mokum Halloween de hulp ingeschakeld van Folkert Nijholt. Deze kunstenaar heeft een stop-motion filmpje gemaakt om de sfeer van de avond vast neer te zetten. Het eindresultaat mag onderscheidend en hoogstaand genoemd worden, wat hopelijk een voorbode voor de rest van de avond is.

[vimeo]https://vimeo.com/140282267[/vimeo]

Datum: 31 oktober
Tijd: 22:00 uur – 05:00 uur
Locatie: Het Sieraad, Amsterdam
Dresscode: Halloween
Tickets: vanaf 16.50 euro via www.mokumhalloween.nl