Tijdens hét internationale dance evenement kan je dé toppers uit de scene van dichtbij beleven in de intieme Escape club. Zo hosten tijdens het Amsterdam Dance Event o.a. Sander van Doorn, Sunnery James & Ryan Marciano, Laidback Luke, Martin Solveig en Roger Sanchez hun eigen avond aan het Rembrandtplein. Een mooie gelegenheid om het spiksplinternieuwe Upperdeck te komen checken, de nieuwste VIP area die op het balkon gelegen is en tijdens ADE gelanceerd wordt! Ook de andere weekenden staan de beste artiesten klaar om je van donderdag tot en met zondag te verwennen met de beste (deep)house, EDM en bigroom beats.

Amsterdam Dance Event
Escape presenteert met trots de Amsterdam Dance Event line up. De kaartverkoop gaat al hard dus wees er op tijd bij als je dit niet wilt missen. Check voor tickets en diner arrangementen: http://www.escape.nl/club.html?show=tickets. Voor VIP tafels, de Sky Lounge of het nieuwe Upperdeck kan je mailen naar [email protected]

Line-up ADE 2015:

Woensdag 14 oktober: Sander van Doorn presents Doorn Records. Met Gregor Salto, Firebeatz, Joe Stone, Moti, Pep & Rash, Sander van Doorn en MC Haits.

Donderdag 15 oktober: Sunnery James & Ryan Marciano present: Sexy By Nature.

Vrijdag 16 oktober: Laidback Luke presents Mixmash Label Night. Met D.O.D, GTA, Inpetto, Sultan & Shepard en Laidback Luke.

Zaterdag 17 oktober: Martin Solveig presents My House by Pacha.

Zondag 18 oktober: Roger Sanchez presents Undr The Radr. Met Harry Romero back2back met Roger Sanchez, Tough Love, Weiss, Botan en Man Without A Clue.

Ook bij zuster locatie De Kroon en Van Rijn wordt er goed gedanst tijdens ADE.

Meer informatie en overige avonden via escape.nl.