Na drie magische en uitverkochte edities strijkt het meest miraculeuze nachtcircus van Nederland opnieuw neer in Amsterdam. Op zaterdag 19 december breekt Valhalla in de Amsterdam RAI opnieuw alle regels van het denkbare. Dompel jezelf onder in een winters spektakel waar de realiteit geen recht van spreken heeft. Laa­­t jezelf meeslepen in een wereld waar niet de grenzen worden verlegd, maar de definitie van normaal compleet wordt herschreven.

Tijdens deze nacht hult Valhalla zich in het thema Cirque Oriëntale, waarin verscheidenheid wordt verbonden in eenheid, waarin alles dat vreemd is thuishoort. In de glorie van het Oosterse circus krijgt het moderne nachtleven een nieuwe dimensie. Zo word je bij The Dragon door o.a. Adana Twins, Andhim, Joris Voorn en Ici Sans Merci in vuur in vlam gezet, terwijl Seth Troxler, Maya Jane Coles, Detroit Swindle en De Sluwe Vos bij The Zodiac het beest in je naar boven halen. In het grootse Dynasty zetten Oliver Koletzki en Worakls & Joachim Pastor – Hungry Music LIVE de tijd voor eeuwig stil en in het rijk van Emperor zwaaien de onverbiddelijke decibellen van Carl Craig, Ø [Phase], ROD, Tripeo LIVE en Juan Sanchez de scepter. In het land van The Red Sun laten Sam Feldt, Dirtcaps, FeestDJRuud en Moksi de zon opgaan, terwijl The Bonzai op maat wordt gesnoeid door DJ EZ, Hannah Wants en Route94. In en tussen de Bamboo laten lokale hoogvliegers als MikeyNice en Mitchel Kelly je zien wat het betekent om door een plafond heen te groeien. En dit is nog maar een deel van het aanbod.

De muzikale wervelwind van Cirque Oriëntale zal op sensationele wijze van start gaan met een spectaculaire openingsshow. In navolging van o.a. een complete circusvoorstelling en natuurlijk Hans Klok zullen je zintuigen dit jaar worden geprikkeld door het beste wat het verre Oosten te bieden heeft. Zonder al te veel prijs te geven; reken op een duizelingwekkend vertoon van monniken, geisha’s, vuur, magie en hartstocht. Reken op een Bizarre Ride.

Tickets: €52,50,- via www.valhallafestival.nl
Datum: 19 december 2015
Tijd: 22:30 uur – 07:00 uur
Locatie: Amsterdam RAI

Volledige line-up:

THE DRAGON
Adana Twins (DE)
Andhim (DE)
Gaiser LIVE (US)
Ici Sans Merci
Illesnoise
Joris Voorn

THE RED SUN
Dirtcaps
East & Young
FeestDJRuud
Girls Love DJs
Kris Kross Amsterdam
Mike Mago
Moksi
Sam Feldt

THE EMPEROR
Carl Craig (US)
Juan Sanchez
Ø [Phase] (UK)
ROD
Stefan Vincent
Tripeo LIVE

ZODIAC
De Sluwe Vos
Detroit Swindle
Maya Jane Coles (UK)
Seth Troxler (US)
Prunk

THE BONZAI
DJ EZ (UK)
Hannah Wants (UK)
Lil Silva (UK)
Route 94 (UK)
Waze & Odyssey (UK)
Wouter S.

DYNASTY
Lexer (DE)
Mees Dierdorp
Oliver Koletzki (DE)
Olivier Weiter b2b Miss Melera
Worakls & Joachim Pastor
– Hungry Music LIVE (FR)

BAMBOO
Hadera & Ful/Co
Les Deuxx
Mia More
MikeyNice
Mitchel Kelly
Sunny
Vriendje van Ferry