Sam Feldt brengt de zomer even terug tijdens deze editie van het Amsterdam Dance Event (ADE). Op zaterdag 17 oktober host hij voor het eerst in de geschiedenis van ADE een pool party in het centrum van Amsterdam. Voor een avond zal Sam samen met zijn dj-vrienden het Marnixbad omtoveren tot een van de vetste clubs van de stad.

Het is voor de jonge DJ de eerste keer dat hij een eigen avond host tijdens ADE. Sam die net terug is van zijn tour door de Verenigde Staten heeft een succesvol jaar achter de rug. Naast zijn tour heeft hij de afgelopen zomer de grootste festivals en clubs over de hele wereld plat gespeeld en scoort hij hit na hit met onder andere zijn versie van de dance classic ‘Show Me Love’. Tijdens ADE zal Sam samen met DJ’s als Lost Frequencies, Bakermat, The Him en vele andere een avond neerzetten die niet snel vergeten zal worden.

Tickets voor Sam Feldt’s pool party zijn niet te koop. Wil je dit event niet missen, hou Sam dan in de gaten via Social Media en lees hoe jij je kaarten kan bemachtigen.

Datum: Zaterdag, 17 oktober
Tijd: 20.00 – 00.00 uur
Locatie: Marnixbad, Amsterdam

Line-up:
Sam Feldt
Lost Frequencies
Bakermat
Kav Verhouzer
The Him
Dante Klein
+ Special Guests

SAM FELDT
https://soundcloud.com/samfeldt
https://www.facebook.com/officialsamfeldt
http://www.twitter.com/samfeldtmusic