De Amsterdamse club Closure gaat haar eerste ADE tegemoet met een vloot artiesten, die op 8 events in 5 dagen staan geprogrammeerd. Seth Troxler, Ben Sims, Magda, Steffi and meer dan 30 andere artiesten staan klaar om ruim 70 uur van de beste dance muziek te brengen.
Closure is een van de nieuwste clubs in Amsterdam Centrum. De club brengt house, disco en techno events met internationale headliners en lokaal talent, wat zich ook laat zien in het afwisselende ADE programma.

5 clubnachten op rij
True love is crew love: XXX bundelt de krachten met Crew Love om Closure’s eerste ADE af te trappen. Soul Clap, No Regular Play, Nick Monaco en natuurlijk XXX labelbazen SHMLSS staan aan de decks. Dag 2 staat in het teken van techno met o.a. Ben Sims en DVS1 op RE:SONANT. Op vrijdag heerst levende legende Seth Troxler over Closure – all night long! Geist laat zien wat haar artiesten in hun mars hebben op ADE’s zaterdag, met o.a. Magda en een live optreden van Mathew Jonson. Aan onze Amsterdamse vrienden van LET – Les Enfants Terribles – de eer om de marathon sessie af te sluiten met o.a. Steffi b2b Martyn.

Ochtendprogramma
Breakfast Club verkiest dit jaar Closure als hun thuisbasis voor de jaarlijkse beruchte ADE ochtendsessies. Drie ochtenden op een rij, bij velen bekend als de ware jaarlijkse hoogtepunten. Ditmaal met headliners al Midland, Levon Vincent and Donato Dozzy.

• OCT 14 XXX INVITES CREW LOVE ADE SPECIAL WITH SOUL CLAP + NO REGULAR PLAY + NICK MONACO + SHMLSS
• OCT 15 RE:SONANT WITH BEN SIMS + DVS1 + SHIFTED LIVE + SILENT SERVANT + MIRELLA KROES
• OCT 16 BREAKFAST CLUB WITH MIDLAND + ANTONY PARASOLE + MR. TOPHAT + ART ALFIE + JAIME FRIAS
• OCT 16 SETH TROXLER ALL NIGHT LONG DJ KICKS
• OCT 17 BREAKFAST CLUB WITH LEVON VINCENT + DJ QU + TERREKE LIVE + BRENT ROOZENDAAL + TOMMY KORNUIJT
• OCT 17 GEIST SHOWCASE WITH MAGDA + MATHEW JONSON LIVE + STEVE BUG + BENOIT & SERGIO LIVE + CLARIAN
• OCT 18 BREAKFAST CLUB WITH DONATO DOZZY + PETER VAN HOESEN + MARCO SHUTTLE + TOM LIEM
• OCT 18 LET WITH STEFFI + MARTYN + MIKE SERVITO + MOLLY + DENIRO + JP ENFANT

ADE vuurdoop
Closure is met dit bomvolle programma helemaal klaar om haar eerste ADE met verve tegemoet te gaan. Alle early birds zijn uitverkocht en de laatste release tickets gaan snel. Verkrijgbaar via: http://bit.ly/CLOSURE-TICKETSHOP.

Meer informatie: www.closure-amsterdam.nl/ade-events.