SLAM! is 83 uur non-stop live in de mix met de SLAM! MixMarathon tijdens het Amsterdam Dance Event. Van woensdag 14 oktober 16.00 uur tot en met zondag 18 oktober 03.00 uur ontvangen de jocks van SLAM! de beste dj’s van de wereld, waaronder Armin van Buuren, W&W, Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens en Don Diablo. SLAM! bouwt hiervoor speciaal een unieke SLAM! Club in de MINI Brand Store aan het Leidseplein. Op uitnodiging kunnen luisteraars aanwezig zijn bij de live uitgezonden sets van de grootste deejays ter wereld.

Met 100 deejays zal de dj-booth in de SLAM! Club tijdens het gehele ADE geen minuut onbemand zijn. Tijdens dit unieke live radio clubconcept zullen alle oren in binnen- en buitenland weer gericht zijn op SLAM!. We zijn daarom erg trots dat we in de kleinste club de grootste line up van het Amsterdam Dance Event hebben.’ – Jonathan Kenemans, Programma Manager SLAM!.

De SLAM! MixMarathon Live from ADE start op woensdag 14 oktober 16.00 uur en duurt tot zondag 18 oktober 03.00 uur. Uiteraard is alles te volgen via radio, de online stream, SLAM! TV en daarnaast ook via het evenementenkanaal van Ziggo (kanaal 999) en KPN (kanaal 609).