Ruim 100 dj’s zijn 83 uur lang non-stop live te horen tijdens de SLAM! MixMarathon vanaf het Amsterdam Dance Event. Op woensdag 14 oktober om 16.00 uur start de SLAM! MixMarathon met een set van StadiumX (HUN) en eindigt op zondag 18 oktober om 03.00 uur met een set van Ferreck Dawn. Iedere minuut van de dag is de dj-booth bemand door de allerbeste dj’s van dit moment. Denk bijvoorbeeld aan Martin Solveig (FRA), Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike (BEL), W&W, Afrojack, Thomas Gold (DUI) b2b Deniz Koyu (DUI), Oliver Heldens, Nicky Romero en DVBBS (CAN). Iedere avond tussen 20.00 en 03.00 uur opent SLAM! de deuren van haar club in de MINI Brand Store aan het Leidseplein voor publiek.

De complete line-up:

Woensdag 14 oktober: StadiumX – Sick Individuals – Ferry Corsten – Dannic – Sam Feldt – Bassjackers – Chuckie – Don Diablo – Blasterjaxx – Armin van Buuren – DVBBS – Thomas Newson & Marco V – Arty

Donderdag 15 oktober: Made In June – Paul Mayson – David Gravell – SZV – Magnificence – Daniel Argoud – Kav Verhouzer – Pretty Pink – Mike Scot – Robert Feelgood – Funkerman – Oliver Twitz – Thomas Gold b2b Deniz Koyu – RoulNDoors – Netsky – Lucky Charmes – Muzzaik – Pep & Rash – Quintino – Bingo Players – Firebeatz – Sunnery James & Ryan Marciano – Dimitri Vegas & Like Mike – Afrojack b2b D-Wayne b2b Apster – Yellow Claw & Cesqeaux – W&W – Brennan Heart – Jay Hardway – Julian Calor

Vrijdag 16 oktober: Makcim – Bougenvilla – Alpharock – Tahko – Dante Klein – Paul Klitsie – Lukaz – ANOTR – Mark Junior – Diephuis – Lost Frequencies – Audiowhores – The Juke – Shermanology – Luuk van Dijk – Sidney Samson – Housequake – Chocolate Puma – Dyro – Laidback Luke – Fedde Le Grand – Ummet Ozcan – Nicky Romero – Oliver Heldens – Headhunterz – The Partysquad – FeestDJRuud – Wildstylez – MOTi – GLOWINTHEDARK – Julian Jordan – Martin Solveig

Zaterdag 17 oktober: Ferreck Dawn – Redondo – Dassive – The Voyagers – Joe Stone – Matt & Kendo -Grooveshifters – Ruben de Ronde – Rodg – Jackstone – Tom Boye – Miss Sugaware – Sultan & Ned – Shepherd – The Juke – Kriss Kross Amsterdam – Mr Belt & Wezol – Lucien Foort – Lucas & Steve – Mike Vale – Wouter S – Josh Butler – Bontan – Jochem Hamerling – Ben Pearce – Nicole Moudaber – Dominic Eulberg b2b Gabriel Ananda – Technasia – Einmusik – Skream – Eelke Kleijn b2b Olivier Weiter

De SLAM! MixMarathon Live from ADE start op woensdag 14 oktober 16.00 uur en duurt tot zondag 18 oktober 03.00 uur. Uiteraard is alles te volgen via radio, de online stream, SLAM! TV en daarnaast ook via het evenementenkanaal van Ziggo (kanaal 999) en KPN (kanaal 609).