Het mag duidelijk zijn dat Nederland ontzettend veel dj talent kent. Op het moment is Sam Feldt absoluut ‘one to keep an eye on’. Nadat hij zijn interpretatie van ‘Show Me Love’ van Robin S. uitbracht, raakte zijn carrière in een stroomversnelling en inmiddels draait hij op de grootste en meest toonaangevende festivals en feesten wereldwijd. Nu geeft hij tijdens ADE niet alleen zijn eigen feest, maar geeft hij samen met zijn platenlabel Spinnin’ Records en Music State jong talent de kans om zijn of haar kersverse demo af te droppen – en te perfectioneren met Spinnin’ Records zelf – via #SecretDemo.

#SecretDemo biedt jong talent de kans om gehoord te worden. Vaak werkt een dj/producer dagenlang aan één demo – deze wordt opgestuurd naar een platenlabel en vervolgens wordt er nooit meer op gereageerd. Tijdens #SecretDemo kunnen aanstormende dj’s deze cirkel doorbreken.

Hoe dan? Op een bepaalde dag, een bepaalde tijd, op een bepaalde – nu nog geheime – locatie tijdens ADE kunnen dj’s hun beste demo afdroppen in de #SecretDemo studio. Jorn Heringa – de A&R Manager van Spinnin’ Records – en Sam Feldt himself beluisteren de ingekomen demo’s en kronen het grootste talent tot winnaar. Wat is de catch? Een hele mooie! De gelukkige winnaar wint een privé masterclass van Sam Feldt in de studio van Spinnin’ Records.

Dus getalenteerde dj’s en producers opgelet! Houdt de websites en social media kanalen van Sam Feldt, Spinnin’ Records en Music State in de gaten voor hints en aanwijzingen richting de #SecretDemo locatie. Aan de hand hiervan kom je erachter op welke datum, welk tijdstip en welke locatie jij met een demo in je hand wordt verwacht. May the best dj win!