Vanmiddag in de Coen en Sander Show op Radio 538 heeft Afrojack aangekondigd dat hij op zaterdag 19 december in de Ziggo Dome in Amsterdam draait tijdens 538JingleBall. De kaartverkoop voor het jaarlijks terugkerende dance-event met het thema Wild Side of X-mas is direct van start gegaan.

Afrojack: ‘Het wordt echt een superfeest. Het is de eerste keer dat ik weer in de Ziggo Dome sta sinds mijn eigen show, dus ik ben super enthousiast. Toen ik werd gevraagd heb ik direct ja gezegd, maar wel onder één voorwaarde: ik wil ook een aantal bevriende dj’s meenemen. We gaan er deze kerst een wilde kerst van maken tijdens 538JingleBall!

538Jingleball is het evenement voor iedereen die knallend en dansend de feestdagen wil beginnen, voordat de donkere dagen met familie en vrienden weer voor de deur staan! Voor het vierde jaar op rij organiseert Radio 538 538JingleBall in de Ziggo Dome. Vorig jaar traden daar onder meer Tiësto, Martin Garrix, Nicky Romero, W&W op in een uitverkochte Ziggo Dome. Binnenkort wordt de line-up uitgebreid met meer artiesten.

538JingleBall
Datum: zaterdag 19 december 2015|
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Line-up: Afrojack (more to be announced soon)
Leeftijd: 18+
Dresscode: Wild Side of X-mas
Meer info: 538jingleball.nl
Kaarten voor 538JingleBall kosten € 39,00 (exclusief servicekosten) en zijn online te koop en via Primera. Voor de earlybirds is de kaartprijs € 29,00.